Mahershala Ali krijgt hoofdrol in gloednieuwe Apple TV+ film

Door: Mark Hofman - 6 reacties
Mahershala Ali Apple TV+
(Afbeelding: Valerie Macon / AFP)

Apple TV+ gaat een nieuwe film produceren met Mahershala Ali in de hoofdrol, dat maakt Variety bekend. Een releasedatum voor Swan Song, zoals de film gaat heten, is op dit moment nog niet bekend.

Mahershala Ali is bekend vanwege zijn rollen in Oscar-winnende films zoals Green Book en Moonlight. Verder is hij ook geen vreemde op het gebied van streamingdiensten. De acteur was als Cottonmouth te zien in de Netflix Original Serie Luke Cage.

Apple TV+ versterkt aanbod met Swan Song

De nieuwe film Swan Song moet een combinatie worden van allerlei genres. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en laat zien hoeveel mensen overhebben voor hun dierbaren. Het stelt de personages op de proef door te kijken hoeveel ze op zouden offeren om hun geliefden gelukkig te zien. Het verhaal is geschreven door Benjamin Cleary, die overigens ook de regie in handen heeft. Met titels als Wave en Love is a Sting op zijn naam, is hij volgens Apple’s Matt Dentler dé persoon van dit project.

“We voelden bij Apple meteen een connectie met Benajmin’s script voor Swan Song. We kunnen daarom ook niet wachten om zijn visie te combineren met het ongekende talent van Mahershala en zo een krachtig verhaal met de wereld te kunnen delen.”

De productie van het Apple TV+ project wordt uitgevoerd door Adam Shulman en Jacob Perlin. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de film toegevoegd wordt aan het aanbod van Apple TV+. Wel weten we dat de opnames van Swan Song ergens rond de lente van dit jaar gaan beginnen.

Apple gaat ervoor

Het wordt wel steeds duidelijker dat Apple meer inzet op zijn diensten. Eerder haalde het bedrijf uit Cupertino al oud HBO CEO Richard Plepler in huis. Ook ex-Netflix Ingenieur Ruslan Meshenberg werd voor de dienst in huis gehaald. Royals Meghan en Harry gaan in samenwerking met Oprah aan een documentaire beginnen, Mythic Quest: Raven’s Banquet krijgt goede recensies en The Morning Show maakt zich klaar voor een tweede seizoen.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Maikelw

  Nooit van gehoord, ben benieuwd naar de reviews:)

 • Profielfoto
  Lucazz

  Aan dat ritme wordt het nooit wat. Even gekeken en vandaag alleen al 6 nieuwe films op netflix waarvan 5 eigen producties.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Wel fijn voor deze man dat hij in een gloednieuwe film de hoofdrol krijgt. Stel je voor dat ze je de hoofdrol geven in een reeds bestaande film waarin Kevin Spacey de hoofdrol had, maar met terugwerkende kracht blijkt nu dat Spacey teveel cameramannen gepijpt heeft.

 • Profielfoto
  defores

  Apple TV+ is een behoorlijke fail , veel te Amerikaans en saai

 • Profielfoto
  Shmoo

  Of jij hebt de verkeerde verwachtingen omdat iedereen roept dat het met Netflix vergeleken moet worden.

 • Profielfoto
  defores

  @Shmoo dat is toch precies wat Apple wil? Wat zouden we er anders moeten verwachten?