Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 4 februari 2020

Apple werpt eerste goede blik op Apple TV+ serie Mythic Quest

 

Apple komt later deze week met de eerste veelbelovende komedieserie van Apple TV+. Het gaat om Mythic Quest: Raven’s Banquet, een sitcom dat zich richt op een groepje game-ontwikkelaars.

Kort geleden lanceerde Apple TV+ de eerste trailer van de aankomende serie, maar doet er nu een schepje bovenop. Het bedrijf uit Cupertino komt met een eerste uitgebreide blik op de serie.

Dit zijn de hoofdrolspelers van Mythic Quest

Niet alleen toont de nieuwe video een aantal nieuwe beelden van Mythic Quest: Raven’s Banquet. Ook vertellen castleden, in onderstaande video, meer over hun personages en zien we onder andere ook Rob McElhenney voorbij komen. De man speelde niet alleen de hoofdrol in de Apple TV+ titel, maar produceerde hem ook.

Bekijk de First Look-trailer hieronder:

Apple TV+ lanceert de serie dus komende vrijdag en geeft het verhaal de volgende beschrijving:

”Maak kennis met het team achter het grootste multiplayer videospel aller tijden. Het blijkt dat op een werkplek waar gefocust wordt op het bouwen van werelden, vormen van helden en creëren van legendes, de grootste gevechten niet in het spel plaatsvinden, maar op kantoor.”

Rob McElhenney  is overigens niet de enige producent die betrokken is bij Mythic Quest: Raven’s Banquet, die ook meegewerkt heeft aan It’s Always Sunny in Philadelphia. Ook Megan Ganz en Charlie Day werken mee aan de Apple TV+ komedie.

Apple TV+ tegen Netflix en Disney

 

Apple TV+ betrad in 2019 het strijdveld van de streamingdiensten. Netflix kreeg na jaren vrijspel opeens te maken met de nieuwe dienst van Apple en Disney+, die dienst van Disney. Waar die laatste zeker door de komst van The Mandalorian vrij goed ontvangen werd, was er op de dienst van Apple aardig wat commentaar te vinden. Zo is de content op het moment nog schaars en lijken de series, ondanks dat titels al verlengd zijn voor een tweede seizoen en The Morning Show een Award in ontvangst mocht nemen, niet laaiend enthousiast onthaald te worden.

Daarbij zijn er ook ontwikkelingen die het platform niet ten goede zijn gekomen. Oprah stak namelijk een stokje voor de komst van een documentaire en er waren ook wat problemen met The Banker.

Hopelijk weet Mythic Quest: Raven’s Banquet de boel een positieve draai te geven!

Reageer op artikel:
Apple werpt eerste goede blik op Apple TV+ serie Mythic Quest
Sluiten