Raymon Mens
Raymon Mens Weekend Poll 4 januari 2020

Weekend poll: ben jij beleefd tegen Siri, Google Assistent & co?

Bestaan virtuele assistenten zoals Siri en Google Assistent alleen uit silicium en neurale netwerken? Vorig jaar hebben we geleerd dat er ook wel eens mensen meeluisteren voor kwaliteitsbewaking. Het is dus misschien maar beter om goede manieren te hebben. En beledig de toekomst niet, op een dag zullen deze assistenten de mensheid tot slaven reduceren.

Alle gekheid op een stokje. Uit een studie van het Pew Research Center blijkt dat 54% van de Amerikaanse gebruikers van tijd tot tijd “dank u” zegt tegen hun virtuele assistent. 62% van de vrouwen zegt “alsjeblieft”, vergeleken met 45% van de mannen. En jij, ben je beleefd tegen Siri, Google & co?

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: ben jij beleefd tegen Siri, Google Assistent & co?
Sluiten