Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Accessoires 7 januari 2020

Smetvrees? OtterBox onthult eerste antibacteriële iPhone screenprotector

Een screenprotector heeft één simpel doel: je scherm beschermen tegen invloeden van buitenaf. Althans, dat was altijd zo. OtterBox gaat hier verandering in brengen. Op de CES 2020 hebben zij namelijk een screenprotector aangekondigd die net alleen je telefoon, maar ook je gezondheid gaat beschermen. Hij is namelijk antibacterieel.

In tegenstelling tot andere screenprotectors is het glas van de Amplify Glass Antimicrobial screenprotector geïnfuseerd met ionisch zilver. Dit zorgt ervoor dat deze door het EPA goedgekeurde screenprotector antibacterieel is en volgens Otterbox is deze eigenschap blijvend. Met de tijd slijt dit dus niet weg en wordt de werking ook niet minder.

Screenprotector Beschermt je iPhone en je gezondheid

Door deze toevoeging wordt de bacteriegroei op je scherm een halt toegeroepen en zijn mogelijke nare geurtjes verleden tijd. Je smartphone is één van de meest onhygiënische apparaten die je iedere dag gebruikt. Alles wat je gedurende de dag aan je vingers hebt, smeer je vervolgens uit over je scherm. De enige oplossing voor dit probleem was het wassen van je smartphone, maar nu dus niet meer.

OtterBox belooft ook dat dit niet ten koste gaat van de stootvastheid. Het bedrijf beweert zelfs een ‘indrukwekkende’ resistentie tegen krassen. Ook als je iPhone laat vallen, is OtterBox er zeker van dat het scherm niet barst dankzij hun screenprotector. Wat de Amplify Glass Antimicrobial screenprotector gaat kosten en wanneer hij op de markt komt, is nog niet bekend.

Meer vanaf de CES 2020

Naast een antibacteriële screenprotector is er nog veel meer te vinden op de CES 2020. Zo komt Netatmo met een door HomeKit ondersteund slim slot en onthulde Mophie een powerbank die zo krachtig is, dat je ‘em zelfs kunt gebruiken om een auto te jumpstarten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Smetvrees? OtterBox onthult eerste antibacteriële iPhone screenprotector
Sluiten