Jelle van Es
Jelle van Es App Store 16 januari 2020
Leestijd: 2 minuten

Fortnite nu nog beter speelbaar op iPhone en iPad dankzij nieuwe update

Fortnite is zonder twijfel nog altijd de meest populaire game van dit moment. De titel is op elk bedenkbaar platform wel te spelen, waarbij de iPhone- en de iPad-versies zeer populair zijn. Die versies hebben nu een handige update gekregen.

Dankzij die nieuwe update is de game Fortnite nog beter te spelen op de platformen en kun je je nog beter meten met spelers die wellicht op een PlayStation 4 of op een pc losgaan met de game. Een compleet overzicht van alle verbeteringen heeft ontwikkelaar Epic Games hier uitgebracht.

Fortnite beter op de iPhone en iPad

Maar het zijn met name de verbeteringen voor spelers die de game spelen op de iPhone en iPad die het meest interessant zijn. Er zijn namelijk miljoenen gamers die Fortnite op die platformen spelen en de verbeteringen zijn behoorlijk handig. Zo kun je de game nu nog beter spelen met een controller. Een tijdje geleden werd de mogelijkheid om games te spelen met een Xbox One- en een PlayStation 4-controller toegevoegd. Nu heb je echter ook de mogelijkheid om de analoge sticks in te drukken om op die manier acties in de game te maken. Op die manier is jouw beperking dus minder geworden.

Fortnite
Klik/tap voor groter

Daarnaast hebben voornamelijk de spelers met een derde generatie iPad Pro een voordeel wanneer ze daar Fortnite op spelen. De game maakt nu volledig gebruik van de A12X Bionic chip die in die iPad zit. Als gevolg daarvan is het mogelijk om de game te spelen met 120 FPS. Zeker wanneer de actie intens wordt zorgt dit er voor dat alles een stuk soepeler loopt en je dus op een afstand beter ziet waar een vijand zich precies bevindt. Op die manier komt de Victory Royale net wat dichterbij en zorgt het er eigenlijk voor dat je met een iPad Pro en een PlayStation 4 controller niet onderdoet aan spelers die direct op een PlayStation 4 spelen.

Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fortnite nu nog beter speelbaar op iPhone en iPad dankzij nieuwe update
Sluiten