Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 januari 2020
Leestijd: 2 minuten

CES 2020: 8 nieuwe Philips Hue-lampen voor buiten en meer onthuld

Signify, het moederbedrijf achter Philips Hue, breidt zijn assortiment slimme lampen uit met nieuwe modellen voor buiten. De nieuwe toevoegingen aan de buitencollectie omvatten zowel lampen voor aan de wand als op de grond. Ze werden tijdens CES 2020 in Las Vegas uit de doeken gedaan.

De meeste nieuwe producten zijn vanaf eind januari beschikbaar in Europa, de volledige line-up is vanaf eind april te koop. Naast nieuwe lampen is er ook een nieuwe voeding met meer vermogen en zijn er verlengkabels. Zo moet het makkelijker worden om ook je hele tuin of terras van Hue te voorzien.

Nieuwe Philips Hue lampen voor buiten

Je kunt naar de volgende nieuwe lampen voor buiten uitkijken:

  • Appear: deze wandlamp creëert een scherpe, gerichte driehoekige lichtstraal zowel naar boven als naar beneden voor een sterk lichteffect. Verkrijgbaar vanaf eind januari voor € 139,99.
  • Attract: deze wandlamp creëert een subtiel gekleurde boog op de muur. Verkrijgbaar vanaf eind januari voor € 149,99.
  • Resonate: deze wandlamp is verkrijgbaar in zwart en zilver en creëert elegante driehoeken van licht aan de boven- en onderkant. Verkrijgbaar vanaf eind januari voor € 149,99.
philips hue appear attract resonate 001
Van links naar rechts: Appear, Attract en Resonate – Klik/tap voor groter.
  • Daylo: deze ronde wandlamp is verkrijgbaar in zwart of roestvrij staal en creëert een indirecte achtergrondgloed. Verkrijgbaar vanaf januari 2020 voor € 119,-
  • Nyro: een nieuwe serie bestaande uit twee modellen die alle twee de lamp in een soort afdakje hebben zitten. Er is een model voor aan de wand en een staande variant. Verkrijgbaar vanaf april 2020 voor € 119/149,-
daylo nyro ces 2020
Daylo en Nyro – Klik/tap voor groter.
  • Impress: de populaire Impress-wandlamp is nu ook verkrijgbaar als laagspanningsversie. Verkrijgbaar vanaf eind januari voor € 129,99.
  • Lily XL: de Lily XL-tuinspot is verbeterd, groter en biedt een hogere lichtopbrengst. Bovendien is het nu een laagspanningsversie. Wat veiliger voor in de tuin is. Verkrijgbaar vanaf eind januari voor € 139,99.
impress lily outdoor hue
Impress en Lilly XL – Klik/tap voor groter.

Ook nieuwe voeding en verlengkabel

Bij de nieuwe laagspanningslampen hoort ook een nieuwe voeding. Philips Hue krijgt twee voedingen, een van 40 watt voor € 39,95 en een van 100 watt voor € 59,95. Er komt ook een verlengkabel van 2,5 meter plus T-stuk die € 17,95 gaat kosten. De voeding en kabels zijn vanaf februari verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
CES 2020: 8 nieuwe Philips Hue-lampen voor buiten en meer onthuld
Sluiten