Night
Night OMT Specials 7 december 2019

Weekend poll: Gebruik jij Social Media om bedrijven en overheidsinstellingen te bereiken?

Eerder deze week meldden we dat een aantal gemeenten stopt met het gebruik van WhatsApp als middel van bereikbaarheid voor de burger. Toch zien we dat veel bedrijven en overheidsinstellingen steeds vaker via Social Media te bereiken zijn.

Handig in deze snelle tijd. Heb je een eenvoudige, korte vraag aan een overheidsinstelling, gemeente of bedrijf? Dan stuur je deze toch even via WhatsApp, Messenger, Facebook of een andere vorm van Social Media. Geen sluitingstijden, wachtrijen of keuzemenu’s. Meestal krijg je dan al snel antwoord op je smartphone. Is je vraag daarmee niet opgelost, dan heb je vaak in ieder geval veelal al de naam en contactgegevens van de juiste contactpersoon. Dat scheelt tijd bij het vervolgtraject.

Social Media, of liever persoonlijk contact?

Maar hoe zit dat nou bij jou? Gebruik jij regelmatig Social Media om bedrijven, gemeente of een overheidsinstelling te contacteren, of gebruik je liever de telefoon voor een persoonlijk contact? Of verkies je het sturen van een e-mail? Laat het hieronder weten in de weekendpoll van deze week:

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.)

 

Reageer op artikel:
Weekend poll: Gebruik jij Social Media om bedrijven en overheidsinstellingen te bereiken?
Sluiten