Philips Hue line-up van 2020 lekt uit: dit kunnen we verwachten

Door: Wesley Akkerman - 10 reacties
Philips Hue 2020
(Afbeelding: Bol)

Het lijkt erop dat de Philips Hue 2020 line-up gelekt is. Volgend jaar kunnen we een hoop nieuwe lampen voor buiten verwachten van het merk. Zo is de verwachting dat Signify, het bedrijf achter de slimme verlichting, onder meer een grote versie van de Hue Lily gaat uitbrengen.

Sinds de lancering van Philips Hue is de markt voor slimme verlichting in een rap tempo verzadigd. Niet alleen vanwege concurrerende merken, maar ook omdat Signify, het bedrijf achter Hue, constant nieuwe producten uitbrengt. Nu lijkt het erop dat de line-up voor 2020 gelekt is. Afbeelding vanuit een folder zijn namelijk op internet verschenen en gepubliceerd door de Duitse website Hueblog.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

Philips Hue 2020 line-up

De line-up voor 2020 heeft veel lampen voor buiten. Een nieuw soort lamp is de Nyro. Daarom komen twee versies van zoals het er nu naar uitziet: eentje die je langs een pad en eentje die je aan de muur kunt hangen.

Daarnaast zijn er de Resonate en de Appear: respectievelijk een rechthoekige en een buisvormige lamp. Deze lampen kunnen licht zowel naar boven als beneden laten schijnen. Dan is er de Daylo: een circulaire wandlamp met een diameter van 22 centimeter.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

Verder wordt er melding gemaakt van de Lily XL, een grote versie van de Lily die in 2018 uitkwam. Deze versie is vijf centimeter groter dan de reguliere Lily en heeft een lichtsterkte van 1200 lumen. De nieuwe Impress heeft geen eigen aansluiting meer nodig en kan aangesloten worden op een standaard 24 volt-buitenkabel.

Philips Hue
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

CES 2020

De line-up voor 2020 bevat lampen die alleen wit of allerlei kleuren kunnen presenteren. De verwachting is dat ze ergens in de lente van volgend jaar te koop zullen zijn, maar een echte prijs en beschikbaarheid is op moment van schrijven nog niet bekend. Aangezien de CES-beurs de eerstvolgende beurs is die plaatsvindt, in januari, verwachten we dat Signify de lampen daar aankondigt.

Philips Hue 2020
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)
Philips Hue 2020
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Heeft Raymon gisteren/weekend weer ingelogd op de website. Maandagmorgen staat meteen een Philips HUE-verhaal klaar voor de jongens. 🙂

 • Profielfoto
  ro_me

  Das groot nieuws, lampenfabrikant brengt nieuwe lamp uit! Spannend allemaal!

  Toch wel knap dat er überhaupt iemand zich druk maakt of er een nieuw nieuwe tafellamp te koop is!

 • Profielfoto
  Shmoo

  Je hoeft het niet te lezen?!

  Maar de reacties onder een blog post natuurlijk wel!? 🤗

   

 • Profielfoto
  ro_me

  wouter op 16 december 2019 13:35
  Ik zit echt met verbazing deze reacties te lezen.. Wat een stelletje azijnpissers hier af en toe zeg. Gelukkig gaat alles verder zo goed in je leven, dat je je hier druk om kan maken. Je hoeft het niet te lezen?!

  Hoezo, is toch knap dat je lampen zo in de markt zet dat ‘nieuws uitlekt’ dat je een nieuwe lamp uit gaat brengen. Trouwens er is niets mis mee dat jij wel op het puntje van je stoel omdat je binnen kort een nieuwe lamp kan kopen! Mijn vrouw vindt dat ook spannend. Lampen, tafellakens, kamerplanten!

 • Profielfoto
  jebman

  Leuk nieuws toch, ik had het vrijdag al gelezen bij de buren.

 • Profielfoto
  Pivni Pes

  wouter op 16 december 2019 13:35
  Ik zit echt met verbazing deze reacties te lezen.. Wat een stelletje azijnpissers hier af en toe zeg. Gelukkig gaat alles verder zo goed in je leven, dat je je hier druk om kan maken. Je hoeft het niet te lezen?!

  Yep, je hebt gelijk. Het is wel een flink stuk minder dan de reacties bij nu.nl of FB. Misschien ligt het aan de aantal gebruikers.

 • Profielfoto
  koen

  Er komt ook een nieuwe trainer voor PSV.

 • Profielfoto
  Richard from Rotterdam

  Ach ja, als je als site bent overgenomen door de televaag groep dan moet er toch echt extra geld worden binnengeharkt en kun je niet alleen maar over apple schrijven uiteraard.