Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 16 december 2019

Philips Hue line-up van 2020 lekt uit: dit kunnen we verwachten

Het lijkt erop dat de Philips Hue 2020 line-up gelekt is. Volgend jaar kunnen we een hoop nieuwe lampen voor buiten verwachten van het merk. Zo is de verwachting dat Signify, het bedrijf achter de slimme verlichting, onder meer een grote versie van de Hue Lily gaat uitbrengen.

Sinds de lancering van Philips Hue is de markt voor slimme verlichting in een rap tempo verzadigd. Niet alleen vanwege concurrerende merken, maar ook omdat Signify, het bedrijf achter Hue, constant nieuwe producten uitbrengt. Nu lijkt het erop dat de line-up voor 2020 gelekt is. Afbeelding vanuit een folder zijn namelijk op internet verschenen en gepubliceerd door de Duitse website Hueblog.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

Philips Hue 2020 line-up

De line-up voor 2020 heeft veel lampen voor buiten. Een nieuw soort lamp is de Nyro. Daarom komen twee versies van zoals het er nu naar uitziet: eentje die je langs een pad en eentje die je aan de muur kunt hangen.

Daarnaast zijn er de Resonate en de Appear: respectievelijk een rechthoekige en een buisvormige lamp. Deze lampen kunnen licht zowel naar boven als beneden laten schijnen. Dan is er de Daylo: een circulaire wandlamp met een diameter van 22 centimeter.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

Verder wordt er melding gemaakt van de Lily XL, een grote versie van de Lily die in 2018 uitkwam. Deze versie is vijf centimeter groter dan de reguliere Lily en heeft een lichtsterkte van 1200 lumen. De nieuwe Impress heeft geen eigen aansluiting meer nodig en kan aangesloten worden op een standaard 24 volt-buitenkabel.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)

CES 2020

De line-up voor 2020 bevat lampen die alleen wit of allerlei kleuren kunnen presenteren. De verwachting is dat ze ergens in de lente van volgend jaar te koop zullen zijn, maar een echte prijs en beschikbaarheid is op moment van schrijven nog niet bekend. Aangezien de CES-beurs de eerstvolgende beurs is die plaatsvindt, in januari, verwachten we dat Signify de lampen daar aankondigt.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Hueblog)
Reageer op artikel:
Philips Hue line-up van 2020 lekt uit: dit kunnen we verwachten
Sluiten