Huub Everstijn
Huub Everstijn Nieuws 31 december 2019

OneMoreThing wenst iedereen…

Het einde van het jaar nadert en we zien 2020 al voor ons liggen. In het afgelopen jaar zagen schitterende Apple producten en diensten het daglicht. Ook zagen we diverse tegenvallers voorbijkomen.

Het was dus zowel voor Apple als voor ons in alle opzichten een bewogen jaar en we hopen dat komend jaar niet anders zal worden. Want van onze kant zullen we ook het komende jaar weer onze best doen om je van alle Apple nieuws en alles wat daar zijdelings mee te maken heeft, op de hoogte te brengen.

Dat het nieuwe jaar voor iedereen mag brengen wat je ervan hoopt, niet alleen qua Apple producten, maar ook wat betreft gezondheid, liefde en geluk. Laten we afsluiten met een cliché: Dat de beste dag van het afgelopen jaar je slechtste dag van 2020 mag worden en laten we alvast toosten op een nieuw en succesvol Apple jaar…

 

Alvast een knallend uiteinde en een geweldig nieuwjaar !!!

 

Namens alle redacteuren en moderators
van OneMoreThing.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OneMoreThing wenst iedereen…
Sluiten