Oplaadkabel kapot? koop nu een nieuwe met 56% Cyber Monday korting

Door: Thomas Aalderink - 9 reacties
iPhone oplaadkabel
Afbeelding: Unsplash / Adam Birkett

Over het algemeen zijn de producten van Apple van zeer hoge kwaliteit. Helaas valt dit niet te zeggen voor de oplaadkabel. Vooral de lightning naar USB kabel die je nodig hebt om je iPhone op te laden wil nog wel eens stuk gaan. Gelukkig kun je deze tijdens Cyber Monday heel goedkoop scoren bij Bol.com

Bij de welbekende webwinkel is de officiële kabel van Apple nu namelijk 56% goedkoper. Je hoeft nu dus niet een mogelijk gevaarlijke kabel van een derde partij te kopen of je blauw te betalen. Een officiële Lightning naar USB kabel van een halve meter kost je nu slechts 10,95 euro. De versie van een meter gooi je vandaag voor 11,49 euro in je mandje.

Apple USB adapter

Is niet alleen je kabel, maar ook de adapter toe aan vervanging? Let dan goed op, want ook deze is op Cyber Monday extra goedkoop bij Bol.com. Je krijgt namelijk 40% korting en dat betekent dat je de officiële Apple adapter vandaag voor 14,95 euro in huis haalt.

Andere accessoires met Cyber Monday korting

Nu je toch bezig bent om je iPhone van wat nieuw extra’s te voorzien, wat dacht je meteen van een nieuw hoesje? Tijdens Cyber Monday krijg je hier bij Bol.com namelijk ook dik 50% korting op. Het complete overzicht met alle iPhone hoesjes kun je hier vinden.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  iDEOwen

  Ik vraag mij zeer af dit echt originele kabels zijn. Is overigens van een partner van bol.com (smartphonehoestjes.nl), en niet van bol.com zelf. Dit zou wel duidelijk gemaakt mogen worden in de omschrijving.

  Overigens klagen veel reviewers over de authenticiteit en kwaliteit van de kabels.

 • Profielfoto
  Maarten2015

  Weer echt hun best gedaan om voor ons alle prachtige aanbiedingen na te gaan en te checken.. Waarschijnlijk extra vroeg opgestaan vanochtend.

  Je krijgt op alle aanbiedingen die door OMT worden gepubliceerd na zorgvuldige en niet commerciële afwegingen, 3 jaar extra exclusieve OMT-garantie. Dat spreekt voor zich ;-(

   

 • Profielfoto
  strigoi

  iDEOwen op 2 december 2019 12:21
  Ik vraag mij zeer af dit echt originele kabels zijn. Is overigens van een partner van bol.com (smartphonehoestjes.nl), en niet van bol.com zelf. Dit zou wel duidelijk gemaakt mogen worden in de omschrijving.

  Overigens klagen veel reviewers over de authenticiteit en kwaliteit van de kabels.

  Adapterfix
  Dat is inderdaad het lastige van ‘De winkel voor ons allemaal’. Je weet niet precies wie het verkoopt en wat er wordt aangeboden.

  Ik zet ook m’n vraagtekens bij het product. De officiële kabels van Apple zijn in de webwinkels nog de oorspronkelijke prijs, dat geldt ook voor de lightning naar USB kabels van Belkin.

  De kabels van Foxxcon en andere derden gaan wel met veel korting weg, zie ook Tweakers Pricewatch. Nu produceert Foxxcon natuurlijk vrijwel alles voor Apple, maar ik heb geen idee of het ook exact dezelfde kabel is, ik sla over.

 • Profielfoto
  strigoi

  Tweakers Pricewatch

  (ik mis de edit functie)

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Ik geloof er helemaal niets van dat het originele Apple kabels zijn. Heb wat dat betreft alleen maar slechte ervaringen met bol.com. Excuus van bol is dat het “partner” verkopers zijn, en dat ze daardoor zelf geen controle hebben over de producten (en de levertijd).

  Dit is de reden dat ik nooit meer iets koop via bol.com

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Moet trouwens wel goedkoper kunnen, op Cyber Monday:

  Als je er tien tegelijk koopt zijn ze nog goedkoper (prijs voor 10)

   

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  EagerB0bNerd op 2 december 2019 14:08
  Ik geloof er helemaal niets van dat het originele Apple kabels zijn. Heb wat dat betreft alleen maar slechte ervaringen met bol.com. Excuus van bol is dat het “partner” verkopers zijn, en dat ze daardoor zelf geen controle hebben over de producten (en de levertijd).

  Dit is de reden dat ik nooit meer iets koop via bol.com

  Met dat excuus heeft bol.com haar naam aardig te grabbel gegooid in mijn optiek. Tel daar bij op dat de prijzen van bol.com best duur zijn… ik kom er niet meer.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  8 euro bij ikea. Volledig certified als iphone accessoire.

  https://www.ikea.com/be/nl/p/lillhult-lightning-naar-usb-snoer-60409623/

 • Profielfoto
  frombreda

  Originele Apple kabel in originele gesloten Apple verpakking ontvangen…….Goeie deal 2m kabel voor 13,79 euro…..