Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Nieuws 2 december 2019

Oplaadkabel kapot? koop nu een nieuwe met 56% Cyber Monday korting

Over het algemeen zijn de producten van Apple van zeer hoge kwaliteit. Helaas valt dit niet te zeggen voor de oplaadkabel. Vooral de lightning naar USB kabel die je nodig hebt om je iPhone op te laden wil nog wel eens stuk gaan. Gelukkig kun je deze tijdens Cyber Monday heel goedkoop scoren bij Bol.com

Bij de welbekende webwinkel is de officiële kabel van Apple nu namelijk 56% goedkoper. Je hoeft nu dus niet een mogelijk gevaarlijke kabel van een derde partij te kopen of je blauw te betalen. Een officiële Lightning naar USB kabel van een halve meter kost je nu slechts 10,95 euro. De versie van een meter gooi je vandaag voor 11,49 euro in je mandje.

Apple USB adapter

Is niet alleen je kabel, maar ook de adapter toe aan vervanging? Let dan goed op, want ook deze is op Cyber Monday extra goedkoop bij Bol.com. Je krijgt namelijk 40% korting en dat betekent dat je de officiële Apple adapter vandaag voor 14,95 euro in huis haalt.

Andere accessoires met Cyber Monday korting

Nu je toch bezig bent om je iPhone van wat nieuw extra’s te voorzien, wat dacht je meteen van een nieuw hoesje? Tijdens Cyber Monday krijg je hier bij Bol.com namelijk ook dik 50% korting op. Het complete overzicht met alle iPhone hoesjes kun je hier vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oplaadkabel kapot? koop nu een nieuwe met 56% Cyber Monday korting
Sluiten