Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 30 december 2019
Leestijd: 2 minuten

iPad Pro 2020 renders duiken op: tonen een triple-camerasysteem

Renders van de iPad Pro 2020, die gemaakt zijn door Steve H. McFly, tonen een wel heel bekend camerasysteem. De tablet lijkt gewapend te zijn met hetzelfde triple-camerasysteem als dat van de iPhone 11 Pro (Max).

McFly, beter bekend onder de naam OnLeaks, heeft in de loop der jaren een aardige reputatie opgebouwd als het op gelekte informatie en beelden aankomt. Begin dit jaar bracht hij renders naar buiten van de iPhone 11 Pro, die later volledig juist bleken te zijn. Nu doet McFly hetzelfde voor de iPad Pro 2020, die mogelijk gaat beschikken over exact hetzelfde camerasysteem als die van de iPhone 11 Pro.

iPad Pro 2020 voorzien van triple-camerasysteem?

De website iGeeksBlog heeft de beelden van OnLeaks gekregen en deze naar buiten gebracht. Op de website is te lezen dat de aankomende iPad Pro van 2020 beschikken over dezelfde afmetingen als de modellen uit 2018. Dat betekent dat de 11-inch iPad Pro een afmeting heeft van 258 x 178.6 en 5.9mm. Die laatste is 7.8mm wanneer je het camerasysteem meerekent.

Een camerasysteem dat, wanneer je de renders bekijkt, zonder twijfel als eerste opvalt. Het lijkt erop dat Apple ervoor gekozen heeft, mocht de informatie kloppen, om hetzelfde systeem te gebruiken dan bij de iPhone 11 Pro.

Verschillende afwerkingen?

Door de goede reputatie die Steve H. McFly heeft moeten we op z’n minst een serieuze blik werpen, maar het verhaal mag uiteraard wel met een korreltje zout genomen worden. Op dit moment is niets bekend over de komst van het triple-camerasysteem, of de afwerking van de iPad Pro 2020. Want dat is iets dat opviel in het verhaal van McFly op iGeeksBlog. Apple zou er namelijk voor kiezen om een 11-inch model en een 12.9-inch model op de markt te brengen. Hiervan zou de 11-inch iPad Pro een metalen achterkant hebben, net zoals bij het huidige 11-inch model, en zou de 12.9-inch versie een glazen achterkant hebben.

Wat hier precies van waar is, en of het ontwerp klopt, zullen we volgens de bronnen in de lente van 2020 weten. Dat is het moment dat Apple de nieuwe iPad Pro 2020, en de opvolger van de iPhone SE, naar buiten brengt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPad Pro 2020 renders duiken op: tonen een triple-camerasysteem
Sluiten