Huub Everstijn
Huub Everstijn Apple Inc. 30 december 2019

Apple helpt bij het maken van de perfecte “Slofie” in nieuwe videoreeks

Toen Apple tijdens het evenement van afgelopen september de iPhone 11 aankondigde, liet het bedrijf ook een nieuwe manier zien om een ​​selfie te maken. Met de functie, genaamd Slofies, kon je met de iPhone nu een slow-motion video maken van jezelf met de selfie-camera aan de voorkant Hierdoor ontstond een nieuwe golf van creatieve sociaal-media fotografie.

Maar kennelijk vindt Apple dat deze functie meer uitleg verdient. Om de mogelijkheden onder de aandacht te brengen, heeft Apple een nieuwe videoserie op zijn YouTube-kanaal uitgebracht. Het gaat daarbij niet alleen om het eindproduct van een Slofie, maar vooral wat je moet doen voor het perfecte filmpje.

Zo maak je volgens Apple de perfecte Slofie

De eerste video kennen we al. Dit filmpje gebruikte Apple tijdens het evenement in september om de Slofies aan te kondigen. De video toont een meisje dat poseert voor een slow-motion glamourfoto, die wordt verpest door toedoen van haar kleine broertje.

https://youtu.be/7r6XE7ODVDg

De tweede video laat zien hoe zelfs het maken van een grappig gezicht, terwijl het er voor de kijkers gek uitziet, er epischer uit kan uitzien in slow motion.

https://youtu.be/BpOZ9oxNwMY

De derde video toont een groep vrienden die eerst in een club lijken te feesten. Als de video echter uitzoomt, blijkt dat ze dansen in de koelcel van een supermarkt.

https://youtu.be/KEc3aGjN228

De laatste video belicht de waterdichtheid van de iPhone 11. Een man gebruikt zijn iPhone om een ​​Slofie in de regen te maken. Het blijkt echter niet te regenen. Het water komt uit een sproeier in zijn voortuin.

https://youtu.be/6EE68bvpaIM

De hele serie is eigenlijk best wel hilarisch. het laat zien dat zelfs Apple de absurditeit, die de Slofie eigenlijk is, graag omarmt. De serie video’s dient bijna als een waarschuwing voor iedereen die de ultieme Slofie wil maken: Pas op! Je gaat er bij het maken als een malloot uitzien.

Lees ook: ➔ Apple wil het patent op de term ‘slofies’

Heb jij al slofies gemaakt met jouw iPhone? We zijn benieuwd naar het resultaat!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple helpt bij het maken van de perfecte “Slofie” in nieuwe videoreeks
Sluiten