Apple helpt bij het maken van de perfecte “Slofie” in nieuwe videoreeks

Door: Night - 5 reacties
Slofies
Afbeelding: Apple

Toen Apple tijdens het evenement van afgelopen september de iPhone 11 aankondigde, liet het bedrijf ook een nieuwe manier zien om een ​​selfie te maken. Met de functie, genaamd Slofies, kon je met de iPhone nu een slow-motion video maken van jezelf met de selfie-camera aan de voorkant Hierdoor ontstond een nieuwe golf van creatieve sociaal-media fotografie.

Maar kennelijk vindt Apple dat deze functie meer uitleg verdient. Om de mogelijkheden onder de aandacht te brengen, heeft Apple een nieuwe videoserie op zijn YouTube-kanaal uitgebracht. Het gaat daarbij niet alleen om het eindproduct van een Slofie, maar vooral wat je moet doen voor het perfecte filmpje.

Zo maak je volgens Apple de perfecte Slofie

De eerste video kennen we al. Dit filmpje gebruikte Apple tijdens het evenement in september om de Slofies aan te kondigen. De video toont een meisje dat poseert voor een slow-motion glamourfoto, die wordt verpest door toedoen van haar kleine broertje.

De tweede video laat zien hoe zelfs het maken van een grappig gezicht, terwijl het er voor de kijkers gek uitziet, er epischer uit kan uitzien in slow motion.

De derde video toont een groep vrienden die eerst in een club lijken te feesten. Als de video echter uitzoomt, blijkt dat ze dansen in de koelcel van een supermarkt.

De laatste video belicht de waterdichtheid van de iPhone 11. Een man gebruikt zijn iPhone om een ​​Slofie in de regen te maken. Het blijkt echter niet te regenen. Het water komt uit een sproeier in zijn voortuin.

De hele serie is eigenlijk best wel hilarisch. het laat zien dat zelfs Apple de absurditeit, die de Slofie eigenlijk is, graag omarmt. De serie video’s dient bijna als een waarschuwing voor iedereen die de ultieme Slofie wil maken: Pas op! Je gaat er bij het maken als een malloot uitzien.

Lees ook: ➔ Apple wil het patent op de term ‘slofies’

Heb jij al slofies gemaakt met jouw iPhone? We zijn benieuwd naar het resultaat!

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  NTT

  “het laat zien dat zelfs Apple de absurditeit, die de Slofie eigenlijk is, graag omarmt. De serie video’s dient bijna als een waarschuwing voor iedereen die de ultieme Slofie wil maken: Pas op! Je gaat er bij het maken als een malloot uitzien.“

  Dit slaat echt nergens op.

 • Profielfoto
  ¿`„

  NTT op 30 december 2019 12:12
  “het laat zien dat zelfs Apple de absurditeit, die de Slofie eigenlijk is, graag omarmt. De serie video’s dient bijna als een waarschuwing voor iedereen die de ultieme Slofie wil maken: Pas op! Je gaat er bij het maken als een malloot uitzien.“

  Dit slaat echt nergens op.

  Pff wat een oordeel zeg. Wat moeten anderen nou met je mening ? Niets, voegt niets toe. Het is voor meeste mensen een willekeurige particuliere mening.

  Dan doe je er toch gewoon niet aan. Maak je niet druk. Denk dat anderen het wel leuk vinden. Good for them.

  fabrikant maakt iets. We gebruiken het of niet.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik heb mijn slofies ook aan. ?

 • Profielfoto
  arno1975

  One Less Thing op 30 december 2019 14:54

  NTT op 30 december 2019 12:12
  “het laat zien dat zelfs Apple de absurditeit, die de Slofie eigenlijk is, graag omarmt. De serie video’s dient bijna als een waarschuwing voor iedereen die de ultieme Slofie wil maken: Pas op! Je gaat er bij het maken als een malloot uitzien.“

  Dit slaat echt nergens op.

  Pff wat een oordeel zeg. Wat moeten anderen nou met je mening ? Niets, voegt niets toe. Het is voor meeste mensen een willekeurige particuliere mening.

  Dan doe je er toch gewoon niet aan. Maak je niet druk. Denk dat anderen het wel leuk vinden. Good for them.

  fabrikant maakt iets. We gebruiken het of niet.

  NTT heeft wel degelijk een punt. “Journalistiek” (voor zover je OneMoreThing kunt noemen) moet toch onafhankelijk zijn. Geen eigen mening van de schrijver. Dan zou het een colum worden. Of in dit geval “komedie” danwel “slapstick”.

  Maar voor een nieuws item dient de schrijver zijn/ haar mening buiten beschouwing te laten.

  Full stop.

 • Profielfoto
  Ruwepit

  One Less Thing op 30 december 2019 14:54

  NTT op 30 december 2019 12:12
  “het laat zien dat zelfs Apple de absurditeit, die de Slofie eigenlijk is, graag omarmt. De serie video’s dient bijna als een waarschuwing voor iedereen die de ultieme Slofie wil maken: Pas op! Je gaat er bij het maken als een malloot uitzien.“

  Dit slaat echt nergens op.

  Pff wat een oordeel zeg. Wat moeten anderen nou met je mening ? Niets, voegt niets toe. Het is voor meeste mensen een willekeurige particuliere mening.

  Dan doe je er toch gewoon niet aan. Maak je niet druk. Denk dat anderen het wel leuk vinden. Good for them.

  fabrikant maakt iets. We gebruiken het of niet.

  Inderdaad een prima oordeel. Maar wat moeten we met jouw mening? Of ga je nu vertellen dat als men reageert op een artikel dat wel mag zolang het niet je eigen mening is?

  Het is gewoon weer een waardeloos geschreven stuk wat tegenwoordig meer regel dat uitzondering is hier bij OMT.