Mark Hofman
Mark Hofman App Store 17 december 2019

Apple maakt Apple Arcade nog goedkoper door jaarabonnement

Apple maakt het vanaf nu mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten op Apple Arcade, zo merkt iFun.de als eerste op. Naast de optie om €4,99 per maand te betalen is het vanaf nu mogelijk om €49,99 per jaar te betalen, waardoor de dienst op maandbasis nog goedkoper wordt dan het al was.

Door het nieuwe jaarabonnement af te sluiten krijg je van Apple praktisch twee gratis maanden Apple Arcade. Streamingdiensten en platformen bieden vaak zo’n optie aan, waardoor het aantrekkelijker wordt voor klanten om langer te blijven hangen. Apple biedt een jaarabonnement op dit moment ook al aan voor Music en TV+. Wat dat betreft zat een soortgelijke betaaloptie er dus al aan te komen.

Een jaar Apple Arcade voor de prijs van tien maanden

Het nieuwe jaarabonnement zorgt ervoor dat gebruikers, voor de prijs van tien maanden, een jaar lang aan de slag kunnen met de dienst van Apple. Dat geldt niet alleen voor nieuwe gebruikers, maar ook voor mensen die op dit moment al maandelijks betalen voor Apple Arcade. Het is namelijk mogelijk om je maandabonnement om te zetten naar een jaarabonnement, waardoor je minder gaat betalen. Waar je op dit moment €4.99 per maand betaald aan Apple, betaal je met het jaarabonnement omgerekend €4.17 per maand.

Gebruikers die hun maandabonnement graag omzetten naar een jaarabonnement, kunnen dit doen in het Abonnementen menu in de App Store. Wil je voor de eerste keer een abonnement afsluiten, dan zal de optie je direct gepresenteerd worden bij aanmelden.

tvOS 13 Apple Arcade 001
Klik/tap voor groter.

Meer dan 100 games

Apple Arcade verscheen rond september dit jaar en biedt inmiddels meer dan 100 verschillende spellen. De afgelopen tijd werden er minder titels toegevoegd aan de dienst dan tijdens de lancering, maar dat wil niet zeggen dat er niets nieuws te vinden is. Toen de Apple Arcade voor het eerst het daglicht zag stonden er 54 games op de dienst.

Apple Arcade is beschikbaar voor iOS, iPadOS, tvOS en sinds oktober ook voor macOS.

Reageer op artikel:
Apple maakt Apple Arcade nog goedkoper door jaarabonnement
Sluiten