Mark Hofman
Mark Hofman App Store 3 december 2019

App Store best of 2019: dit zijn volgens Apple de beste apps van het jaar

Apple heeft vandaag in New York bekend gemaakt welke producten uit de App Store het jaar 2019 hebben weten te veroveren. Zo zijn dit volgens het bedrijf uit Cupertino de allerbeste apps van het afgelopen jaar.

We zijn deze week aanwezig in New York om meer te weten te komen over de App Store, de werking ervan en de ervaring die ontwikkelaars opdoen in de samenwerking met Apple. Maar daarbij maakt het bedrijf uit Cupertino ook de allerbeste applicaties van het jaar bekend.

Dat doet Apple dit jaar door vier categorieën te hangen aan de award:

  • Beste iPhone app
  • Best iPad app
  • Beste Mac app
  • Beste Apple TV app

Dit zijn volgens Apple de beste applicaties van 2019:

Beste iPhone app uit de App Store: Spectre Camera

Met deze applicatie, waar ook een Nederlandse ontwikkelaar bij betrokken is, is het mogelijk om op een uiterst simpele manier long-exposure foto’s te nemen. Hierdoor is het mogelijk om objecten uit foto’s te verwijderen. Maak jij dus een foto van een drukke straat met Spectre, dan is het mogelijk om de straat volledig vrij van verkeer en mensen op de foto te krijgen.

App Store 2019 beste apps
Klik/tap voor groter

Ontwikkelaar: Lux Optics 

Beste iPad app van 2019: Flow by Moleskine

De applicatie Flow zorgt ervoor dat je een elegante digitale notebook applicatie op je iPad hebt staan. Met Flow by Moleskine is het mogelijk om een brede selectie aan tools te gebruiken, om op die manier je beste werk netjes op “papier” te krijgen. Potloden, pennen, markers: alles staat ter beschikking om jou van dienst te zijn.

App Store beste 2019
Klik/tap voor groter

Ontwikkelaar: Moleskine 

Beste Mac app uit de App Store: Affinity Publisher

Affinity Publisher zorgt ervoor dat uiterst professionele ontwerpen beschikbaar worden voor iedereen. Met het programma dat voorzien is van een goede prijs/kwaliteitsverhouding is het mogelijk om je werk naar een hoger niveau te tillen. Het ontwerpen van een cover van een boek of het bouwen van een flyer: het wordt makkelijke met Affinity Publisher.

App Store 2019
Klik/tap voor groter

Ontwikkelaar: Serif Labs

Beste Apple TV app: The Explorers

The Explorers is een applicatie die ontworpen is om ontdekkers, onderzoekers en artiesten met elkaar te verbinden. In deze community wordt er een verzameling gemaakt van foto’s en video’s die de natuurlijke wereld vastleggen zoals hij daadwerkelijk is.

Klik/tap voor groter

Ontwikkelaar: The Explorers Network

De beste games volgens Apple

Naast de beste apps zijn in New York ook door Apple onthult welke games zijn uitgeroepen tot het beste uit de App Store. Voor die lijst kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
App Store best of 2019: dit zijn volgens Apple de beste apps van het jaar
Sluiten