Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 16 november 2019
Leestijd: 1 minuut

Weekend poll: hoe ga jij om met notificaties op je iPhone?

Er is geen app die er tegenwoordig niet meer om vraagt: “mogen we je op de hoogte houden met notificaties / pushberichten?” Van breaking nieuws tot die ene vriend die voor het eerst sinds lange tijd weer wat op zijn story heeft geplaatst, je kunt er direct van op de hoogte gebracht worden.

Hoe ga jij om met notificaties en pushberichten op je iPhone? Stem in onze weekend poll! Bezitter van een Apple Watch? Laat in de reacties onder dit artikel weten of je de notificaties op je Apple Watch aanpast, of dat deze gelijk zijn aan die op je iPhone.

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Weekend poll: hoe ga jij om met notificaties op je iPhone?
Sluiten