Weekend poll: wat is jouw favoriete serie op Apple TV+?

Door: Raymon Mens - 21 reacties
Apple TV+ creators 16x9
(Afbeelding: Apple)

Apple’s eigen streamingdienst Apple TV+ is inmiddels bijna een maand beschikbaar. Het aantal abonnees blijft gissen, want Apple zegt er niets over. Het tempo waarop nieuwe series aangekondigd en toegevoegd worden, suggereert echter dat het de dienst voor de wind gaat. Apple heeft van een aantal series ook al een tweede seizoen besteld.

Film- en tv-critici vinden niet alle series op de dienst even geslaagd, dus is het tijd om zelf de balans op te maken. Wat is jouw favoriete serie op Apple TV+? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!

Reacties

21 reacties
 • Profielfoto
  Odie

  Zonde, Dickinson is kwalitatief net zo goed als TMS. Ik heb het idee dat de serie “afschrikt” maar ik zou iedereen willen aanmoedigen om 2 afleveringen te kijken. De serie is grappig, mooi, onverwacht, bevat absurdistische zwarte humor, mixt oud en nieuw (vooral moderne muziek) op geniale wijze en is gewoon heel verrassend. Zwaar ondergewaardeerd hier in de poll.

 • Profielfoto
  Triumph

  Ik kijk Dickinson maar met at “spook koets” voelt het vreemd aan, maar dat is ook waarschijnlijk de bedoeling

 • Profielfoto
  Odie

  De “spookkoets” is de personificatie van De Dood, wat een centraal thema in het werk van Dickinson was. Men beschrijft het als een “flirterige” relatie.

 • Profielfoto
  gipsman

  Ik heb ‘ik kijk geen…’ gestemd, niet omdat ik iets tegen apple tv heb. Of toch wel. Het moet met name duidelijk zijn dat er niet gecensureerd wordt, noch door de regisseur&acteurs noch door het Alziende Apple Oog (AAO🤒). In Europa mag je (voorlopig) nog verwachten dat kunst jou bereikt zoals de maker het bedoeld heeft, niet na bemoeienis van politieke/religieuze/preutse prutsers, toevallig een hobby in de usa. ’China moet ontzien worden’ is een van de richtlijnen. The banker is uitgesteld vanwege een sexual abuse issue. Gaan we dan ook geen geen Polanski films meer zien? Misschien bestaan er in apple tv richtlijnen over sex en geweld, maar daar hoor ik nog niet veel over. Het voordeel van de twijfel. Begrijp me niet verkeerd: Disney was altijd al een mak lammetje en Netflix in de usa ziet er wellicht anders uit dan Netflix in Europa.

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Vanwege tijdgebrek heb ik mijn gratis abonnement nog niet geactiveerd, dus ik weet het nog niet.

 • Profielfoto
  Hansi2124

  “Het tempo waarop nieuwe series aangekondigd en toegevoegd worden, suggereert echter dat het de dienst voor de wind gaat.”

  Dat is natuurlijk een onzinredenatie. Als je niets onderneemt, blijft het steken op deze series en lok je geen abonnees.

  Natuurlijk werkt men aan meerdere series. Stilstaan is achteruitgaan.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Dickinson, Dickinson en Dickinson.
  Oh ja, en natuurlijk Dickinson!

 • Profielfoto
  klaas.

  KarelWillem op 23 november 2019 13:01
  Dickinson, Dickinson en Dickinson.
  Oh ja, en natuurlijk Dickinson!

   

 • Profielfoto
  klaas.

  Je hebt mijn interesse gewekt. Dickinson…

  Zelf vind ik de verdeling in percentages een beetje vreemd, als je vraagt wat jouw populaire series zijn dan is het vreemd dat zij die niet kijken meetellen in de verdeling.

   

 • Profielfoto
  arno1975

  KarelWillem op 23 november 2019 13:01
  Dickinson, Dickinson en Dickinson.
  Oh ja, en natuurlijk Dickinson!

  Ah ja, ik ben ook fan van Bruce😇

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Die is ook top ja.

 • Profielfoto
  Frans

  klaas. op 23 november 2019 13:27
  Zelf vind ik de verdeling in percentages een beetje vreemd, als je vraagt wat jouw populaire series zijn dan is het vreemd dat zij die niet kijken meetellen in de verdeling.

   

  Inderdaad. De poll had uit twee delen moeten bestaan. Kijk je ja/nee en Als je kijkt, wat is dan je favoriete serie? Maar misschien is dat te ingewikkeld? Waarom dan geen poll alleen voor Apple TV+ kijkers, dus zonder Ik kijk geen optie?

  Maar goed, ik heb ook ‘kijk geen’ gestemd omdat ik plannen heb om een nieuw Apple device aan te schaffen en dan graag Apple TV+ een jaartje op proef neem.

 • Profielfoto
  Airheart

  Ik geniet van de Morning show, maar blijf toch een vaag gevoel houden dat Apple zich niet met deze zaken moet bemoeien. Het lijkt de verkeerde kant op te gaan.

 • Profielfoto
  iMakker

  Ik vind voor All Mankind tenenkrommend slecht.

  Is eigenlijk een soap tegen de achtergrond van wat “Raketten naar de maan”

   

 • Profielfoto
  defores

  Ik haak al af bij de trailers

 • Profielfoto
  atimago

  Ik kan in een maand echt niet alle series bekijken. Het aanbod is voor elk wat wils. Ik heb de helpsters gekeken, wat voor (kleine) kinderen echt een hele goede serie is, en voor de lezers van deze site dus echt niets. Dan heb ik ook nog gekeken naar ghostwriter. een tiener serie. leuk in elkaar Van mij hadden ze de 2 afleveringen (een verhaal) gewoon samen moeten voegen. Snoopy, tja wie vind dat nu niet leuk. blijft een kinder serie. met goede educative stukken er in en toch snoopy snoopy laten zijn. Nu begonnen aan Dickinson wat echt een goede serie is. Ik denk wel dat Apple aan een hele hoge lat word gemeten wat betreft de beoordelingen. Als ik naar de Netflix series kijk zit daar ook veel tussen wat echt bagger is. het is zeker niet allemaal ‘tripple A” kwaliteit. De vraag is of we dat mogen verwachten.

 • Profielfoto
  leovanh

  Wordt OMT nu een reclamesite voor Apple TV+ ??

 • Profielfoto
  Imagic

  For All Mankind is een fijne serie. Kijkt lekker weg en ben benieuwd wat komende seizoenen gaat brengen. Slow TV met weliswaar geen hoge spanningsboog maar desalniettemin een prima verhaallijn. Een ruime voldoende.

  The Morning Show bevalt me verrassend genoeg ook heel goed.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Een streaming app met zó weinig content vind ik niet interessant. Daar ga ik niet voor betalen. Netflix zit barstensvol prima series en films. Daar heb ik meer dan genoeg aan. Veel meer value for money!

 • Profielfoto
  Sal

  Wel raar om bijvoorbeeld The Elephant Queen een serie te noemen. En zelfs die viel tegen, zoals alle eerste afleveringen van alle series die ik wilde bekijken. Duidelijk niet gericht op de Europese markt. Dus nee, ik kijk (nog) geen Apple TV+.

 • Profielfoto
  Jor1

  Hoe kun je dit nou zeggen…. for all mankind is GE WEL DIG! Maar is nog helemaal niet volledig beschikbaar..