Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 9 november 2019

Weekend poll: 100 jaar radio, luister jij nog live radio?

Het is je deze week vast niet ontgaan, de radio bestaat 100 jaar in Nederland. Alle Nederlandse zenders pakken uit en herinneringen over hoe het ooit op een zendschip begon zijn veelvuldig in het nieuws. Met publieke, commerciële, regionale, lokale en steeds meer niche-zenders is er anno 2019 ook echt wat te kiezen.

Ook het ontvangen van radio is makkelijker dan ooit. Via de ether, kabel, apps, slimme speakers of smart tv, het kan allemaal. Maar luister jij nog live (lineaire) radio, of hebben de zenders hun langste tijd gehad? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend poll: 100 jaar radio, luister jij nog live radio?
Sluiten