Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 14 november 2019

T-Mobile Thuis geeft gebruikers volgend jaar cloud-opnamen

Provider T-Mobile heeft bekendgemaakt dat klanten van T-Mobile Thuis vanaf begin volgend jaar opnamen kunnen maken in de cloud. Dat heeft een medewerker van het bedrijf bevestigd nadat een klant daarvoor verwijzingen gevonden heeft in de code van de website.

Vanaf begin volgend jaar is het voor klanten van T-Mobile Thuis mogelijk opnamen te maken in de cloud. Een klant van de provider heeft deze informatie opgedoken uit de code van de website van de provider, waarna een medewerker van het bedrijf het nieuws bevestigd heeft.

Opnamen maken in de cloud met T-Mobile Thuis

Uit een post van de gebruiker op het forum TMTV blijkt dat de nieuwe functie 5 euro per maand moet gaan kosten. In een reactie op het bericht laat een medewerker inderdaad weten dat die functie aanstaande is, maar tot op heden is de prijs voor het opnemen in de cloud nog niet bevestigd door de populaire provider.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: T-Mobile)

De medewerker in kwestie heet Hans-Juriën de Boer, en die laat het volgende weten op het forum.

Als alles volgens planning gaat, zullen we deze dienst begin volgend jaar gaan introduceren. Meer details zullen we tegen die tijd met jullie delen.

Geruchten doen al langer de ronde

In de afgelopen maanden doen de geruchten over deze aankomende functie al langer de ronde. Het is op zich vreemd dat T-Mobile Thuis de functie nog niet aanbiedt, omdat sommige concurrenten opnemen in de cloud soms al jaren aanbieden in hun pakket.

Met de functie is het mogelijk tv-programma’s op te nemen, zonder dat je daar zelf opslagruimte voor nodig hebt. De opgenomen programma’s staan in de cloud, dus op de servers van de provider, waardoor je kunt kijken wanneer je wil. Heel vaak is het zo dat dergelijke opnamen beperkt beschikbaar zijn, maar daarover is op moment van schrijven nog niets bekend.

Reageer op artikel:
T-Mobile Thuis geeft gebruikers volgend jaar cloud-opnamen
Sluiten