Sonos-producten nu nog goedkoper op Black Friday

Door: Jelle van Es - 5 reacties
Afbeelding: Sonos

Nee, we lopen geen reclame te maken voor Sonos. Maar we zien dat artikelen over deze audio-devices gewoon heel erg goed gelezen worden en dat vervolgens ook veel lezers de producten kopen. We hadden al eerder geschreven over een Black Friday-deal het voortraject, maar nu zijn ze nog wat goedkoper geworden.

En ja, dan vinden wij het belangrijk dat we jullie daarover informeren. Het scheelt per product geen tientallen euro’s, maar die paar extra procenten korting kun je toch goed gebruiken. En dus is dit het ultieme moment om te profiteren van de Sonos-producten.

Sonos One

We beginnen dit overzicht met de de Sonos One. Deze biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van voice-control om alles aan te passen. De Sonos One is verder de ultieme speaker om overal door je huis heen te zetten. Van de slaapkamer tot de badkamer en van de schuur tot de keuken. Dit is de speaker die je zoekt.

Nu voor 165 euro (was 179 in de eerste aanbieding en adviesprijs van 229 euro) bij Bol.com of bij Mediamarkt

Sonos One
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Sonos)

Sonos One SL

Naast de gewone One profiteert ook de One SL van Black Friday. Deze speaker vervangt sinds dit jaar de Play:1. Het belangrijkste verschil is dat de SL geen microfoon heeft. Je kunt deze dus niet aansturen door middel van spraakcommando’s. Normaal gesproken is de SL dertig euro goedkoper dan de gewone One. Nu is dat verschil slechts tien euro.

Deze aanbieding is daarom vooral interessant voor mensen die wegens privacy redenen geen microfoons in hun huis willen. Anders kun je beter voor de One gaan.

Nu voor 155 euro (was 169 in de eerste aanbieding en adviesprijs van 199 euro) te koop bij Bol.com of bij Mediamarkt

Sonos One SL Black Friday
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Sonos)

Sonos Beam

Ben je niet op zoek naar speakers die je door heel het huis kunt zetten, maar een goede audio oplossing voor je televisie? Dan is de Beam precies wat je zoekt. Deze compacte smart soundbar combineert namelijk het gemak van een wifi-speaker met een surround sound ervaring die iedere film of serie nog intenser maakt.

Nu voor 325 euro (was 369 in de eerste aanbieding en adviesprijs van 419 euro) te koop bij Amazon, voor 345 bij Mediamarkt en voor 349 bij Bol.com

Sonos Beam (Bron: Sonos)

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  babo

  Nog meer aanbiedingen….

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Beam maar besteld, wilde ik toch al hebben.

 • Profielfoto
  maconly

  lekker man van die afluisterapparatuur in je huis.

  Blij dat ik al m’n sonos spullen heb weggedaan en ingeruild voor Teufel.

 • Profielfoto
  Nosferatu

  Black Farceday

 • Profielfoto
  csteelooper

  maconly op 30 november 2019 08:23
  lekker man van die afluisterapparatuur in je huis.

  Blij dat ik al m’n sonos spullen heb weggedaan en ingeruild voor Teufel.

  Beetje paranoïde? In Sonos is dat zogenaamde “afluisteren” standaard niet eens ingeschakeld. Pas als je Amazon Alexa of Google Assistant configureert, is er káns dat je “afgeluisterd” wordt. Laat je die opties ongemoeid, dan zíjn en blíjven ze uitgeschakeld.

  Als je je écht zo’n zorgen maakt over afgeluisterd worden, zou ik eerder iets anders overwegen: het opzeggen van je internetabonnement. Want zodra je online bent, worden er meer gegevens van en over je opgeslagen, dan een (of twee) Personal Assistant(s) ooit kunnen vergaren… Thank Facebook for that…