Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 19 november 2019

Russisch bedrijf komt met peperdure gouden Airpods Pro

Wanneer je een groot liefhebber bent van Apple en bergen met geld hebt, dan hebben we nu de perfecte manier gevonden om dat geld weg te gooien. Het bedrijf Caviar komt namelijk met een set speciale Apple Airpods Pro op de markt.

Het speciale aan deze Apple Airpods Pro is dat ze voorzien zijn van een gouden laag, waardoor je het gevoel hebt naar echte luxe te luisteren. Moet je er alleen wel voor zorgen dat je ze niet kwijt raakt, want dan heb je een klein fortuin verloren.

Gouden Apple Airpods Pro

Want de set is niet goedkoop. Op de website van Caviar worden ze voor de vriendenprijs van iets meer dan 67.000 dollar aangeboden. Daar kun je heel wat mooie dingen voor kopen, maar als je genoeg geld hebt, who cares? De Apple Airpods Pro zijn op moment van schrijven wel uitverkocht. Dat betekent dat of ze heel erg in de smaak zijn gevallen of dat ze nog niet beschikbaar zijn. De website spreekt echter dat er maar één exemplaar is, dus wellicht ben je al te laat.

gouden AirPods Pro
Klik/tap voor groter.

Voor het bedrag van 67.000 dollar krijg je een set Apple Airpods Pro die voorzien zijn van 750-content goud. Het gaat is te vinden op zowel de Apple Airpods Pro zelf als het doosje waar je ze in doet. Dat laatste is overigens ook voorzien van het logo van Caviar, zodat je nog net wat meer kunt pochen. De verschillende porten en sensoren zijn vrij gehouden van het goud, waardoor alles zou moeten gaan werken zoals je dat van de Airpods gewend bent.

De ‘goedkope’ optie

Heb je net iets minder budget? Dan kun je natuurijk ook de ‘gewone’ Apple Airpods Pro in huishalen. Voor 279 euro kun je ze hier scoren en kun je er gratis een inscriptie bij doen. Laat dan gewoon opschrijven ‘goud van Caviar’ en dan heb je ongeveer hetzelfde effect. Wil je meer lezen over de Airpods Pro? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Russisch bedrijf komt met peperdure gouden Airpods Pro
Sluiten