Jelle van Es
Jelle van Es HomeKit 26 november 2019

Philips Hue kent mooie kortingen dankzij Black Friday

Philips Hue is een ideale uitbreiding op je smarthome. Via Homekit kun je dan makkelijk alles makkelijk aansturen en op die manier je huis verlichten zoals je dat wilt.

Het enige nadeel is dat het nogal prijzig is. Daarom is het handig om te profiteren van de momenten waarop de Philips Hue-lampen met korting te koop zijn. En met Black Friday hebben we een aantal goede deals gevonden op Bol.com en Coolblue die we graag met jullie delen.

Philips Hue op Bol.com

Bij Bol.com zien we twee starterssets. Maar die komen dan wel met een Google-product. Wellicht dat dat niet helemaal je ding is, maar alsnog is het een mooie aanbieding. De eerste set bestaat uit een White & Color Ambiance lamp in combinatie met een Google Nest Mini, waardoor je met je stem de lampen kunt bedienen. Daarnaast is het mogelijk om via Bluetooth tot tien lampen te bedienen vanaf je smartphone. Deze set is nu voor 69,95 euro te koop, wat een korting van zo’n twintig euro is.

Philips Hue 2020
De smartlampen

De tweede set beslaat de Philips Hue Starterspakket, welke geleverd wordt met de Google Home Mini. Via de Google Home app, die ook op de iPhone beschikbaar is, kun je via stemcommando’s bepalen wat je wilt doen met het licht. Daarnaast kun je de Google Home Mini ook voor andere dingen gebruiken, zoals het afspelen van muziek. Met drie Hue White and Color Ambiance E27 lampen, een Hue bridge en een Hue dimmer switch kun je je huis gelijk smart-klaar maken. Deze set is nu voor 145 euro te koop.

De startersset

Philips Hue bij Coolblue

Ook bij Coolblue zien we met Black Friday een aantal Philips Hue-aanbiedingen. Deze zonder producten van Google en vooral in grote sets, zodat je in één keer klaar bent. Zo heb je het Philips Hue White & Colour Starter Pack GU10 die bestaat uit vijf lampen en een Hue bridge. Op die manier kun je gelijk dus een flink gedeelte van je huiskamer smart verlichten. Deze set is nu voor 199 euro te koop.

Coolblue Startersset

Heb je al iets van Philips Hue in huis en je wilt het uitbreiden met extra lampen? Dan is Philips Hue White Ambiance-set de moeite waard. Deze bestaat uit een zestal lampen die wit licht produceren. De hoeveelheid licht bepaal je dan zelf vanaf je smartphone. Deze set is nu voor 109 euro te koop.

Philips Hue
Set van zes

Wil je meer Black Friday-deals? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Philips Hue kent mooie kortingen dankzij Black Friday
Sluiten