Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 21 november 2019

iPhone 11 Smart Battery Case komt met fysieke knop voor je camera

Net als bij de vorige iPhone-modellen heeft Apple nu ook voor de iPhone 11 een Smart Battery Case aangekondigd. Opvallend aan deze versie is echter dat hij komt met een fysieke knop om een foto mee te maken.

De Smart Battery Case komt voor de iPhone 11, de Pro en de Pro Max. Hij gaat 149 euro kosten en is nu te bestellen in de Apple Store. De levering vindt dan op maandag 25 november plaats.

De Smart Battery Case voor de iPhone 11-reeks

Apple heeft niet bekendgemaakt uit hoeveel mAh de batterij bestaat die in de Smart Battery Case voor de iPhone-reeks is geplaatst. Het hoesje zou echter krachtig genoeg zijn om de levensduur van de batterij met zo’n 50 procent te verlengen. Op die manier ben je er dus min of meer zeker van dat je de hele dag met de smartphone los kunt gaan, zonder dat je kabels en externe batterijen mee hoeft te nemen. Mocht je gebruik maken van een draadloze oplader, dan kun je dat met deze case gewoon blijven doen.

iPhone 11 Smart Battery Case
Onderaan zie je de fysieke knop

Daarnaast is de Smart Battery Case voor de iPhone 11-reeks de eerste in zijn serie die met een fysieke knop komt om foto’s te maken. Deze zit aan de zijde waar de ontgrendelknop ook zit (de rechterkant dus) en zou vooral handig zijn wanneer je de smartphone horizontaal maakt om een foto te maken. Wanneer je de knop indrukt, wordt automatisch de app geopend. Ook als jouw iPhone 11 vergrendeld is. Vervolgens kun je met dezelfde knop een foto nemen. Ook is het mogelijk om een video op te nemen door de knop iets langer vast te houden. Het grote voordeel hiervan is dat je je smartphone beter en steviger vast kunt houden terwijl je het juiste plaatje schiet.

(Bron: Apple)

Wil je meer lezen over alles dat speelt rondom de iPhone 11? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 11 Smart Battery Case komt met fysieke knop voor je camera
Sluiten