Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 november 2019

iOS 13.2.3 met vier nieuwe bugfixes beschikbaar

Apple blijft het met veel bugs gelanceerde iOS 13 in hoog tempo updaten. Minder dan twee weken na de vorige, kleine update staat nu een nieuwe lading bugfixes voor je iPhone of iPad klaar. iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3 zijn nu beschikbaar.

In deze update lost Apple voornamelijk problemen met de zoekfunctie van iOS en iPadOS op. Deze kon soms items binnen de apps Mail, Notities en Bestanden niet vinden. Dat is nu verleden tijd. Daarnaast zijn er opnieuw problemen met de Mail-app opgelost.

Deze bugfixes brengt iOS 13.2.3

Je kunt de update zoals altijd Over the air installeren door naar het menu Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan. Om precies te zijn brengt iOS 13.2.3 de volgende bugfixes:

  • Oplossing voor een probleem waarbij zoekopdrachten binnen het systeem en binnen Mail, Bestanden en Notities mogelijk niet werkten.
  • Oplossing voor een probleem waarbij foto’s, links en andere bijlagen mogelijk niet werden weergegeven in de detailweergave in Berichten.
  • Oplossing voor een probleem dat het downloaden van materiaal op de achtergrond kon blokkeren.
  • Oplossing voor problemen die het ophalen van nieuwe berichten in Mail konden blokkeren en waarbij de oorspronkelijke inhoud van berichten niet werd opgenomen en geciteerd in Exchange-accounts.
Klik/tap voor groter.

iOS 13.3 ook op komst

Naast iOS 13.2.3 kun je ook uitkijken naar iOS 13.3. De volgende, grote update voor iPhone en iPad (iPadOS 13.3) brengt nieuwe functies. Waaronder de eerder beloofde communicatielimieten in het Schermtijd-menu en een mogelijkheid om de Memoji op het toetsenbord uit te schakelen. (Zie ook → iOS 13.3 komt eraan: kleine en grote vernieuwingen)

Reageer op artikel:
iOS 13.2.3 met vier nieuwe bugfixes beschikbaar
Sluiten