Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 november 2019

iOS 13.2.2 beschikbaar: bugfix voor multitasking en meer

Apple blijft in een hoog tempo updates beschikbaar stellen voor het met veel bugs gelanceerde iOS 13. Zojuist is iOS 13.2.2 (en iPadOS 13.2.2) beschikbaar gesteld. Deze update brengt geen nieuwe functies, maar lost een aantal vervelende bugs op.

iOS 13.2.2 komt precies tien dagen na de release van iOS 13.2 met nieuwe functies en meer dan 60 extra emoji. Vandaag krijgt je iPhone of iPad echter bugfixes en oplossingen voor een nog onbekend aantal beveiligings­problemen.

iOS 13.2.2 brengt vijf bugfixes

Volgens Apple worden vijf prominent aanwezige bugs opgelost. Voornamelijk het probleem waarbij apps die op de achtergrond werden uitgevoerd, onverwacht werden afgesloten, zorgde de afgelopen tijd voor ergernissen. Na het installeren van de update zou het echter weer als vanouds moeten werken.

  • Oplossing voor een probleem waarbij apps die in de achtergrond werden uitgevoerd, onverwachts werden gestopt.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de iPhone na een telefoongesprek tijdelijk de verbinding met de mobiele voorziening verloor.
  • Oplossing voor een probleem waarbij mobiele date tijdelijk niet beschikbaar was
    Oplossing voor een probleem waarbij voor Exchange-accounts antwoorden op e-mailberichten die waren gecodeerd met S/MIME onleesbaar werden.
  • Oplossing voor een probleem waarbij eenmalige aanmelding met Kerberos in Safari kon leiden tot een verzoek om authenticatie.
  • Oplossing voor een probleem waarbij het opladen werd onderbroken bij accessoires die werken via YubiKey Lightning.
iOS 13.2.2 update 16x9
Klik/tap voor groter.

iOS 13.3 ook op komst

Naast iOS 13.2.2 kun je ook uitkijken naar iOS 13.3. De volgende, grote update voor iPhone en iPad (iPadOS 13.3) brengt nieuwe functies. Waaronder de eerder beloofde communicatielimieten in het Schermtijd-menu en een mogelijkheid om de Memoji op het toetsenbord uit te schakelen. (Zie ook → iOS 13.3 komt eraan: kleine en grote vernieuwingen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 13.2.2 beschikbaar: bugfix voor multitasking en meer
Sluiten