Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 18 november 2019

Google Stadia: deze 22 games kun je vanaf morgen spelen op je Mac

Morgen is het zover. Dan is Google Stadia beschikbaar. En hoewel er veel dingen zijn die ontbreken bij de lancering, zoals je hier kunt lezen, is het nog altijd een interessante dienst die gamen op je Mac een stuk gemakkelijker gaat maken.

In eerste instantie zou de service lanceren met twaalf games, maar daar is het bedrijf nu op teruggekomen. In positieve zin gelukkig, want wanneer Google Stadia morgen beschikbaar is, dan zijn er 22 games die je vanaf dag één binnen kunt halen.

Google Stadia komt met 22 games

Bij de nieuwe lading aan games die gelijk beschikbaar zijn op Google Stadia, zitten onder andere Final Fantasy XV, Football Manager 2020 en Grid 2019 als belangrijkste nieuwe titels. Dit is het complete lijstje aan games die je vanaf dag één kunt spelen.

 • Assassin’s Creed Odyssey
 • Attack on Titan: Final Battle 2
 • Destiny 2: The Collection (beschikbaar in Stadia Pro)
 • Farming Simulator 2019
 • Final Fantasy XV
 • Football Manager 2020
 • Grid 2019
 • Gylt
 • Just Dance 2020
 • Kine
 • Metro Exodus
 • Mortal Kombat 11
 • NBA 2K20
 • Rage 2
 • Rise of the Tomb Raider
 • Red Dead Redemption 2
 • Samurai Shodown (beschikbaar in Stadia Pro)
 • Shadow of the Tomb Raider
 • Thumper
 • Tomb Raider 2013
 • Trials Rising
 • Wolfenstein: Youngblood

De reden waarom er nu 22 games zijn heeft volgens Phil Harrison te maken met het feit dat de verschillende partners van Google Stadia op het laatst toch voor elkaar hebben gekregen om de games op tijd af te hebben. In de onderstaande tweet laat hij dat even weten.

Dus als jij Google Stadia hebt besteld, dan kun je vanaf morgen met een lading aan games aan de slag. Je hebt hier verder niets bijzonders voor nodig. Een goede internetverbinding en een Mac met Chrome is al genoeg.

Reageer op artikel:
Google Stadia: deze 22 games kun je vanaf morgen spelen op je Mac
Sluiten