Black Friday: top deals en acties bij de Apple Premium Resellers

Door: Thomas Aalderink - 7 reacties
Macbook Black Friday
Afbeelding: Unsplash / Dmitry Chernyshov

Black Friday 2019 is nu echt begonnen en vele winkels geven korting op Apple-producten en verschillende accessoires. Onder de winkels die meedoen zijn ook Apple Premium Resellers Amac, Xando en ivizi. Inmiddels zijn al hun aanbieding onthult en wij zetten de meest interessante deals en acties voor je op een rij.

Black Friday bij Amac

Bij Amac gelden de aanbiedingen alleen vandaag. Wees er dus snel bij, want een aantal van de aanbiedingen zijn absoluut de moeite waard. De grootste Apple Premium Reseller van het land heeft onder andere de volgende interessante deals:

Voor het complete overzicht van alle producten en accessoires waar je bij Amac tijdens Black Friday korting op krijgt, klik je hier.

Black Friday bij Xando en ivizi

Naast Amac profiteer je ook bij andere Apple Premium resellers van Black Friday. Zo krijg je korting bij de winkels van Xando (vooral in het Oosten van het land) en ivizi (te vinden in Maastricht, Heerlen en Venlo). Zij pakken het alleen wel iets anders aan dan Amac.

Bij beide (online)winkels krijg je namelijk een vaste korting. Zo krijg je op nagenoeg alles dat je bij Xando kunt vinden hier 5% Black Friday korting. Moet je wel snel zijn, want deze actie geldt alleen voor vandaag. Bij ivizi geniet je nog het hele weekend van flinke korting. Tot en met maandag krijg je daar namelijk 100 euro korting op alle MacBooks.

Andere winkels

Naast de Apple Premium Resellers krijg je ook bij alle grote webwinkels flinke korting. Zo vind je hier de beste deals als je op zoek bent naar de Apple AirPods 2.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  ¿`„

  Ik kijk hier nuchter tegenaan. Het hele jaar door bedenken winkels allerlei evenementen waarbij je dit soort korting tegen komt. Op het moment dat je met Black Friday een MacBook Pro met 50% korting nieuw kan kopen dan meld ik mij direct

 • Profielfoto
  Shmoo

  Goh wat ben jij toch een nuchter mannetje. 😘

   

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Shmoo op 29 november 2019 09:55
  Goh wat ben jij toch een nuchter mannetje. 😘

   

  Maar hij heeft wel een punt. Google en Facebook boeien het echt niet dat jij leuk je foto’s deelt met je tante. Ze trekken alle mogelijke data uit je foto’s om er zelf grof geld aan te verdienen.

  En met Black Friday ook. Ik heb nergens een goede deal gezien die niet al eens eerder voorbij gekomen is. Zelfs de fucking Albert Heijn doet nu aan Black Friday.

 • Profielfoto
  SMac

  Kennis van mij ging vanochtend zijn onlangs bestelde iMac ophalen en kreeg een waardebon van €200 ivm black friday… dat was mooi meegenomen!

 • Profielfoto
  Juistemm

  Jammer dat de iWatch series 5 geen korting had, heb dus helemaal voor niets gewacht. Ook krijg je bij de iWatch geen waardebon. Maar bij de 4 wel…

  Black Friday is nep.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Zouden er ook mensen op OMT zijn die iets gekocht hebben vandaag …

 • Profielfoto
  ¿`„

  Shmoo op 29 november 2019 09:55
  Goh wat ben jij toch een nuchter mannetje. 😘

   

  Vanuit het nuchterheid standpunt sta ik ook achter wat ik daar zeg. Je doet het voorkomen alsof je aantoont dat ik me zelf tegen spreek.

  Je maakt wat mij betreft geen. Door dit citaat aan te halen.

  Ik snap je als jij vindt dat Google and Facebook betrouwbare partijen zijn. In mijn beleving moet je je data verder houden van deze partijen.