Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Nieuws 29 november 2019

Black Friday: top deals en acties bij de Apple Premium Resellers

Black Friday 2019 is nu echt begonnen en vele winkels geven korting op Apple-producten en verschillende accessoires. Onder de winkels die meedoen zijn ook Apple Premium Resellers Amac, Xando en ivizi. Inmiddels zijn al hun aanbieding onthult en wij zetten de meest interessante deals en acties voor je op een rij.

Black Friday bij Amac

Bij Amac gelden de aanbiedingen alleen vandaag. Wees er dus snel bij, want een aantal van de aanbiedingen zijn absoluut de moeite waard. De grootste Apple Premium Reseller van het land heeft onder andere de volgende interessante deals:

Voor het complete overzicht van alle producten en accessoires waar je bij Amac tijdens Black Friday korting op krijgt, klik je hier.

Black Friday bij Xando en ivizi

Naast Amac profiteer je ook bij andere Apple Premium resellers van Black Friday. Zo krijg je korting bij de winkels van Xando (vooral in het Oosten van het land) en ivizi (te vinden in Maastricht, Heerlen en Venlo). Zij pakken het alleen wel iets anders aan dan Amac.

Bij beide (online)winkels krijg je namelijk een vaste korting. Zo krijg je op nagenoeg alles dat je bij Xando kunt vinden hier 5% Black Friday korting. Moet je wel snel zijn, want deze actie geldt alleen voor vandaag. Bij ivizi geniet je nog het hele weekend van flinke korting. Tot en met maandag krijg je daar namelijk 100 euro korting op alle MacBooks.

Andere winkels

Naast de Apple Premium Resellers krijg je ook bij alle grote webwinkels flinke korting. Zo vind je hier de beste deals als je op zoek bent naar de Apple AirPods 2.

Reageer op artikel:
Black Friday: top deals en acties bij de Apple Premium Resellers
Sluiten