Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Nieuws 27 november 2019

Black Friday: hoge kortingen op verschillende Sonos speakers

Aankomende vrijdag is het Black Friday, maar tegenwoordig is één dag niet genoeg meer. Steeds meer retailers smijten de hele week door met flinke korting. Praktische ieder product is nu wel ergens goedkoper te krijgen, waaronder dus ook de speakers van Sonos.

Als je op zoek bent naar slimme wifi-speakers die goed geluid produceren, dan kom je al snel uit bij Sonos. Inmiddels heeft het merk een catalogus vol producten. Van eenvoudige speakers tot soundbars en complete sets met subwoofers. Daar hangt alleen wel een prijskaartje aan. Deze producten zijn zeker niet de goedkoopste, maar tijdens Black Friday zijn ze een stuk beter betaalbaar.

Sonos One

Om te beginnen halen Coolblue, Bol.com en MediaMarkt 50 euro van de Sonos One af. Normaal gesproken betaal je voor deze speaker 229 euro, maar tijdens Black Friday is dat dus slechts 179 euro. Dit is dan ook een mooi moment om je eerste One aan te schaffen, of om je collectie uit te breiden. De Sonos One is namelijk de ultieme speaker om overal door je huis heen te zetten. Van de slaapkamer tot de badkamer en van de schuur tot de keuken. Dit is de speaker die je zoekt.

  • Bestellen bij Coolblue: Sonos One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Sonos One van € 229 voor € 179 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Sonos One van € 210 voor € 179 (zwart of wit)
Klik/tap voor groter.

Sonos One SL

Naast de gewone One profiteert ook de One SL van Black Friday. Deze speaker vervangt sinds dit jaar de Play:1. Het belangrijkste verschil is dat de SL geen microfoon heeft. Je kunt deze dus niet aansturen door middel van spraakcommando’s. Normaal gesproken is de SL dertig euro goedkoper dan de gewone One. Nu is dat verschil slechts tien euro.

Deze aanbieding is daarom vooral interessant voor mensen die wegens privacy redenen geen microfoons in hun huis willen. Anders kun je beter voor de One gaan.

  • Bestellen bij Coolblue: Sonos One SL van € 199 voor € 169 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Sonos One SL van € 199 voor € 169 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Sonos One van € 198,99 voor € 169 (zwart of wit)
Sonos One SL
Klik/tap voor groter.

Sonos Beam

Ben je niet op zoek naar speakers die je door heel het huis kunt zetten, maar een goede audio oplossing voor je televisie? Dan is de Beam precies wat je zoekt. Deze compacte smart soundbar combineert namelijk het gemak van een wifi-speaker met een surround sound ervaring die iedere film of serie nog intenser maakt. Tijdens Black Friday is de Sonos Beam tachtig euro goedkoper en zeker een aanrader. Lees hier onze review van de Beam

  • Bestellen Bij Coolblue: Sonos Beam van € 449 voor € 369 (zwart of wit)
  • Bestellen bij Bol.com: Sonos Beam van € 449 voor € 369 (zwart of wit)
  • Bestellen bij MediaMarkt: Sonos Beam van € 409 voor € 369 (zwart of wit)
Sonos Beam Black Friday
Klik/tap voor groter.

 

Reageer op artikel:
Black Friday: hoge kortingen op verschillende Sonos speakers
Sluiten