Deze vier Apple TV+ series zijn verlengd met een tweede seizoen

Door: Redactie - 10 reacties
Apple TV+ SEE
(Afbeelding: Apple)

Precies een week geleden lanceerde Apple dan eindelijk zijn Apple TV+ streamingdienst. Vorige week lanceerde we een lijst met alle content die sindsdien te zien is, maar het bedrijf uit Cupertino kijkt uiteraard verder dan dat. Van vier series op Apple TV+ is nu al bekend dat er ook een tweede seizoen komt.

Volgens Variety zullen er voor zowel See als For All Mankind, The Morning Show en Dickinson nieuwe afleveringen worden geproduceerd. Waar we van The Morning Show al wisten dat er een tweede seizoen zou komen, was dat voor die andere titels nog niet bekend.

Meerdere Apple TV+ series krijgen nu al verlenging

Gezien het alsmaar toenemende aanbod van streamingdiensten is het nog maar afwachten of de dienst van Apple een succes gaat worden. Ondanks het feit dat de content in eerste instantie een beetje tegen is gevallen, lijkt Apple wel vertrouwen genoeg te hebben om series alsnog te voorzien van een tweede seizoen.

Net als bij Netflix wordt er weinig bekend gemaakt over de exacte kijkcijfers, maar wordt wel duidelijk dat er belangstelling is voor de serie See met Jason Momoa. Waar de critici er volgens Rotten Tomatoes niet erg over te spreken zijn, lijkt het grote publiek de fantasy-serie wel te waarderen. Deze groep heeft het verhaal namelijk een score van 83% gegeven, terwijl hij bij de critici momenteel op 41% staat.

Dickinson, een coming of age serie van Apple, wordt daarentegen door zowel het publiek als de recensenten juist erg goed ontvangen. Dit terwijl dat eigenlijk niet de serie was waar de hoogste verwachtingen bij lagen. De sci-fi serie For All Mankind zit met een ‘critics score’ van 72% qua ontvangst tussen Dickinson en See in.

Netflix killer?

Apple TV+ werd op 1 november gelanceerd en is sindsdien ook in Nederland beschikbaar. Een abonnement kost slechts €4,99 per maand, wat 3 euro voordeliger is dan het goedkoopste Netflix abonnement. Tevens is er een gratis proefperiode van 7 dagen.

Wel moet gezegd worden dat concurrenten als Netflix, Videoland en Amazon Prime Video veel meer content bevatten. Daarbij zal ook de op 12 november te verschijnen streamingdienst van Disney een veel breder aanbod hebben.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  iMacer

  Tja,, See vind ik niks klopt van geen kanten. Iedereen blind maar iedereen loopt er wel logisch gekleed rond. Dat zou normaal toch een warboel moeten zijn.

  En zo kom je ’n hoop dingen tegen in de serie.

  Morning show al af gekeken alsook for all mankind.

  Dan toch eens beginnen aan Dickson;-)

 • Profielfoto
  arno1975

  Ik vind het niveau van de stukken hier op Onemorething hier achteruit hollen.

  Neem nou dit stuk

  ”Gezien het alsmaar toenemende aanbod van streamingdiensten is het nog maar afwachten of de dienst van Apple een succes gaat worden. ” of deze

  “Wel moet gezegd worden dat concurrenten als Netflix, Videoland en Amazon Prime Video veel meer content bevatten. Daarbij zal ook de op 12 november te verschijnen streamingdienst van Disney een veel breder aanbod hebben.”

  er hoeft heus niet gezegd te worden hoe goed Apple wel niet is , maar dit gaat helemaal nergens over. Er wordt gewoon gezocht naar iets negatiefs om dit er op een bepaalde manier te belichten.

 • Profielfoto
  polansky

  Er mag best kritisch gekeken worden naar wat Apple hier doet.
  AppleTV+ is een dure hobby en wordt uiteindelijk bekostigd uit de opbrengsten van iphones, ipads en computers zolang het onvoldoende kijkers heeft.

  Het aanbod is gewoon ronduit karig en een serie zoals See, is ondanks dat het er allemaal prachtig uitziet gewoon ronduit een slecht verhaal.

  Een hele groep blinden die feilloos te paard een heel slachtveld kunnen aanrichten zonder dat er ook maar eentje de weg kwijt raakt. Mensen die plots uit een bos komen andere ‘blindelings’ weten te volgen en feilloos de weg naar huis weten te vinden en perfect over een pad kunnen lopen, bruggen kunnen bouwen als de beste, versieringen aanbrengen in de nok van hun huizen… Knoopjes kunnen lezen en zelfs beren weten te verslaan zonder ook maar één schrammetje op te lopen – Heel geloofwaardig inderdaad…

  The morning show is mij dan weer te Amerikaans. Het is gewoon niet mijn ding. Dus daar wil ik niet een te hard oordeel over geven.

  Dickinson is wel leuk en misschien wel de beste serie die AppleTV+ te bieden heeft.

  Los daarvan is het ook enorm storend dat al die betaalde content er gewoon tussenstaat. Dus het is eigenlijk allemaal heel logisch dat AppleTV+ kritisch bekeken wordt en er ook op afgerekend wordt. Het is wat mij betreft niet wat Apple deed voorkomen; dat het dus een Netflix tegenhanger zou worden. Want dat is het in mijn ogen totaal niet. Concurrerend is het al helemaal niet.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  …dat het dus een Netflix tegenhanger zal worden….

  Misschien. Ooit. Of nooit.

 • Profielfoto
  Odie

  iMacer op 8 november 2019 15:21
  Tja,, See vind ik niks klopt van geen kanten. Iedereen blind maar iedereen loopt er wel logisch gekleed rond. Dat zou normaal toch een warboel moeten zijn.

  En zo kom je ’n hoop dingen tegen in de serie.

  Morning show al af gekeken alsook for all mankind.

  Dan toch eens beginnen aan Dickson;-)

  Je kunt TMS en FAM niet “af” hebben gekeken, er staan slechts een paar afleveringen online en elke week komt er nu er nieuwe bij.

  Al dat gejank overal dat het aanbod zo karig is: geef het g.d eens een jaartje de tijd. Rome is ook niet in een dag gebouwd en Netflix was op dag 1 ook niet wat het nu is. Het was een verzameling oude meuk! De original content kwam pas jaren later.

  Stop met dat gehuil en wees blij dat er een nieuwe speler op de markt is die kwalitatieve content op de markt komt zetten.

 • Profielfoto
  Kotter86

  Ik vind het maar irritant dat nieuwe afleveringen wekelijks verschijnen. Ik wil gewoon doorkijken en niet een week wachten.

 • Profielfoto
  RV

  22 december zijn de seizoenen compleet, pak ik met de feestdagen 1 maand apple plus

 • Profielfoto
  Kotter86

  RV op 9 november 2019 17:57
  22 december zijn de seizoenen compleet, pak ik met de feestdagen 1 maand apple plus

  Groot gelijk…

 • Profielfoto
  Grrromit

  polansky op 8 november 2019 17:23
  Een hele groep blinden die feilloos te paard een heel slachtveld kunnen aanrichten zonder dat er ook maar eentje de weg kwijt raakt. Mensen die plots uit een bos komen andere ‘blindelings’ weten te volgen en feilloos de weg naar huis weten te vinden en perfect over een pad kunnen lopen, bruggen kunnen bouwen als de beste, versieringen aanbrengen in de nok van hun huizen… Knoopjes kunnen lezen en zelfs beren weten te verslaan zonder ook maar één schrammetje op te lopen – Heel geloofwaardig inderdaad…

  😂 Ja, ik heb ook een hekel aan ‘Fantasy’. Ze verzinnen echt van alles, dat moet toch niet kunnen. Straks bedenken ze nog een ‘fantasy’ serie waar draken meevechten, mensen uit de dood opstaan of een episch fantasieverhaal waar lopende bomen gaan meevechten. Nee…het moet wel geloofwaardig blijven.

 • Profielfoto
  sjonnie

  Een streamingdienst met, op het moment van schrijven, slechts 12 verschillende programma’s is geen streamingdienst. Dat is net zoveel een streamingdienst, als dat een supermarkt met slechts 12 verschillende producten een supermarkt is! En om daar vijf euro per maand voor te durven vragen is schaamteloos. Het inzetten als incentive voor als mensen nieuwe apple spullen kopen is daardoor dus ook schaamteloos. Iemand die hier serieus vijf euro per maand voor over heeft is naar mijn mening op zijn of haar achterhoofd gevallen. Als je die vijf euro afzet tegen die 12 programma’s en vervolgens vergelijkt met Netflix kom je tot de conclusie dat AppleTV+ relatief een paar honderd keer duurder is dan Netflix. “Geef ze een jaartje de tijd….” lees je hier dan, 😂 voor vijf euro per maand? !!! Never!