Apple TV+ serie Servant van M. Night Shyamalan heeft eerste trailer

Door: Thomas Aalderink - 0 reacties
Servant Apple TV+ serie
Bron: Apple TV+

Apple TV+ is officieel gelanceerd en dat betekent dat Apple nu echt kan gaan deelnemen aan de streaming oorlog. Na The Morning Show, See, For All Mankind en Dickinson ligt ook het volgende wapen van Apple in deze strijd al klaar. Ditmaal de thriller Servant van M. Night Shyamalan.

Servant gaat over een jong koppel dat grote moeite heeft om de dood van hun kind te verwerken. Met behulp van een therapie pop proberen ze dit trauma achter zich te laten. Als onderdeel van het proces huren ze een nanny in, maar zij blijkt een nogal duister geheim met zich mee te dragen.

Eerste horrorserie op Apple TV+

Eerder deelde Apple al een aantal korte teasers en nu is er een volledige trailer. Hieruit wordt duidelijk dat Servant meer een horrorserie is dan een thriller. Heel verrassend is dat niet gezien het eerdere werk van M. Night Shyamalan. Op zijn CV vinden we onder andere The Sixth Sense, Unbreakable, Signs en The Village.

Met Servant is Apple TV+ in ieder geval een serie rijker die zorgt voor wat meer diversiteit. Servant zal vanaf 28 november in zijn geheel te streamen zijn op Apple TV+. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van ieder een half uur. Benieuwd wat er nog meer te vinden is op Apple TV+? Klik dan hier voor de complete lijst met films en series die sinds de release beschikbaar zijn.

Beter dan Netflix

Of Apple op het gebied van content kan meekomen met concurrenten Netflix of Disney+ is nog maar de vraag, maar op een ander gebied heeft Apple TV+ zich in ieder geval al bewezen. Uit onderzoek is gebleken dat de streamingdienst van Apple de hoogste bitrate kent van alle streamingdiensten. Wat dat precies betekent, lees je hier.

Reacties

0 reacties