Apple TV+ nu live: deze films en series zijn direct te bekijken

Door: Mark Hofman - 14 reacties
Apple TV Plus Apple TV+
(Afbeelding: Apple)

Het is 1 november en dat betekent dat Apple vandaag zijn eigen streamingdienst Apple TV+ lanceert. Na de komst van Disney+ is Netflix dus voorzien van nog een concurrent. Maar wat is er vanaf vandaag op de eigen streamingdienst van Apple nu precies te vinden?

In de afgelopen maanden kwamen er veel trailers, teasers en berichten naar buiten over de dienst van Apple. In eerste instantie werd de service niet gezien als een daadwerkelijke concurrent van Netflix. Niet zo’n concurrent als Disney+ zou worden in ieder geval. Maar voor een prijs van €4,99 per maand en een aanbod, dat toch veel moois lijkt te bieden vanaf de lancering, zou dat zomaar eens heel anders uit kunnen pakken.

Dit is vanaf vandaag te zien op Apple TV+

De grote vraag die jij op dit moment misschien hebt is: wat is er vanaf vandaag nu precies te zien op de streamingdienst van Apple? We hebben al veel verschillende titels voorbij zien komen, maar veel daarvan zijn op dit moment nog in ontwikkeling. Zo krijgen we van het bedrijf uit Cupertino nog een komedie-drama van Sofia Coppola, zien we Stephen King’s Lisey’s Story en staat er nog een flinke lading documentaires op ons te wachten.

Maar waar veel films en series pas later deze maand (of volgende maand)beschikbaar zullen zijn, staan deze titels al vanaf vandaag op de dienst:

Dickinson

Emily Dickinson, gespeeld door Hailee Steinfeld, s veel verschillende dingen. Ze is een dochter, dichter en een eerste klas rebel. Maar deze dame weet heel erg goed wat ze wil en zal er dan ook alles aan doen om dat te bereiken. Dickinson is van plan om de grootste poëet ter wereld te worden, maar dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

 • Genre: Komedie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering:4
 • Hoofdrollen: Hailee Steinfeld, Toby Huss, Jane Krakowski

For All Mankind

Ronald D. Moore (bekend van Outlander en Battlestar Galactica) heeft een indrukwekkende dramaserie ontwikkeld voor Apple TV+. We volgen een aantal NASA-astronauten die, in de tijd dat de serie zich afspeelt, de rocksterren en superhelden van hun tijd waren. We volgen ze tijdens hun ontwikkelingen, hun missie en hun gezinnen.

 • Genre: Drama
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 3
 • Hoofdrollen: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt

Spookschrijver

In de plaatselijke boekwinkel zweeft een geest rond die over de kracht bezit om fictieve personages tot leven te laten komen in de echte wereld. Maar uiteraard betekent dit weinig goeds. Vier kinderen moeten samen werken om het spannende mysterie rondom de onafgemaakte zaken van de geest op te lossen.

 • Genre: Kinderen en Familie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 4
 • Hoofdrollen: Isaac Arellanes, Amadi Chapata, Hannah Levinson

Helpster

Maak kennis met Cody en de Helpsters: een team vol vrolijke monsters die problemen oplossen als een gift zien. Het organiseren van een feest, het beklimmen van een berg of het onder de knie krijgen van een goocheltruc: de Helpsters pakken alles aan. Een heerlijke serie voor kinderen!

 • Genre: Kinderen en familie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 4
 • Hoofdrollen: Stephanie D’Abruzzo, Martin Robinson, Tim Lagasse

The Morning Show | Serie

We volgen Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Steve Carell achter de schermen van de Amerikaanse ontbijttelevisie. Hoewel het er voor de schermen altijd gezellig, leuk en spontaan uitziet is dat achter de schermen alles behalve de realiteit. The Morning Show laat je die realiteit zien en biedt een intrigerend inkijkje in de wereld van de mensen met wie Amerika wakker wordt.

 • Genre: Drama
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 3
 • Hoofdrollen: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell

SEE

Een extreem gevaarlijk virus heeft de mensheid zo goed als uitgeroeid. Zo goed als, gezien het feit dat er nog wel een aantal overlevenden zijn. Deze overlevers zijn dus nog steeds op aarde, maar hebben de mogelijkheid om te kunnen zien verloren. Eeuwen na al deze narigheid wordt er een tweeling geboren met de mogelijkheid om te kunnen zien. Het is voor de mensheid in dit tijdperk een wonder van de bovenste plank en dat maakt ook een hoop bij ze los. Jason Momoa speelt hun vader en moet zijn stam beschermen tegen een wanhopige koningin die de tweeling liever ziet gaan, dan komen.

 • Genre: Drama
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 3
 • Hoofdrollen: Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Alfre Woodard

Snoopy in de Ruimte

Snoopy lanceert je naar een nieuw avontuur, waarin zijn droom om NASA-astronaut te worden ziet uitkomen. Samen met Charlie Brown en de rest van de Peanuts-bende voert Snoopy het commando over het internationale ruimtestation ISS om de maan, en alles wat daarachter ligt, te verkennen.

 • Genre: Kinderen en Familie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 4
 • Hoofdrollen: Nicole Byer, Terry McGurrin, Ethan Pugiotto

The Elephant Queen

In The Elephant Quest volgen we Athena, de majestueuze olifantenmatriarch die haar kudde door het onverbiddelijke Afrikaanse landschap moet leiden. Een verhaal dat gaat over familie, moed en thuiskomen. De film wordt ondersteund door de voice-over van Chiwetel Ejiofor en is inmiddels als geselecteerd voor het Toronto International Film Festival en het Sundance Film Festival.

 • Genre: Documentaire
 • Duur van film: 1 uur en 36 minuten
 • Hoofdrollen: Chiwetel Ejiofor

Apple TV+ vanaf vandaag voor jou

Apple TV+ is vanaf vandaag 7 dagen gratis te proberen. Wanneer je vervolgens doorgaat met het abonnement, zal het je €4,99 per maand kosten. Koop je een nieuwe Apple-apparaat? Dan krijg je daar een jaar lang gratis toegang tot de streamingdienst bij. Meer informatie? Check de website van Apple TV+!

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Danny Veugelen

  Heb toch al direct een jaar gratis gekregen omda ik van vorige maand nieuwe iPad heb

 • Profielfoto
  Odie

  Ik ben bang dat Apple het concept Binge Watchen nog niet begrijpt:)

 • Profielfoto
  Dashter

  Odie op 1 november 2019 11:57
  Ik ben bang dat Apple het concept Binge Watchen nog niet begrijpt:)

  Dat begrijpen ze heel goed, daarom beperken ze het gedurende de periode dat velen in hun gratis testweek zullen zitten.

 • Profielfoto
  Triumph

  Zit nu te kijken naar de morning show. Zal me verder benieuwen, heb het een jaar gratis vanwege een nw iPhone

 • Profielfoto
  xaddict

  “Elephant Queen”, niet “Elephant Quest”. Dat is een rare autocorrect

 • Profielfoto
  Gio

  2 weken geleden nw iPad 2019 gekocht, zojuist mijn 1 jaar gratis abonnement geactiveerd, ziet er veelbelovend uit, hopelijk komt er meer content.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ja, even een serie afkijken in je gratis week zit er niet in.

  En films – behalve documentaires – zijn er niet.

 • Profielfoto
  fabian

  Ja,zelfs als je een paar series wilt zien,moet je al als je thuiskomt van je werk,direct beginnen kijken tot middernacht,en heel het weekend van s’morgens tot s’avonds.

 • Profielfoto
  polansky

  Ik vind AppleTV+ nu al irritant.
  Niet omwille de series, maar vooral omdat iedere serie maar half te zien is.
  Dat is niet bepaald relaxed bingewatchen.

  Een serie kijk ik toch het liefst alle afleveringen achter elkaar om dan de volgende serie te gaan bekijken!

 • Profielfoto
  RV

  In mijn proefperiode kijk ik Dickinson, de enige serie die je kunt binge watchen

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Apple TV+ is totaal niet interessant, handje vol series thats it. Haalt het niet bij Netflix of Disney+

 • Profielfoto
  vandenbroeke

  Ik was wel benieuwd naar ‘For all mankind’ maar ik vond het tegenvallen. Vooral omdat het verhaal van de eerste maanlanding door alle documentaires al redelijk is uitgekauwd kon ik mijn aandacht er niet bijhouden. Het was hier en daar ook niet helemaal waarheidsgetrouw vond ik maar ja dat is Hollywood. Jammer

 • Profielfoto
  Odie

  vandenbroeke op 7 november 2019 03:39
  Ik was wel benieuwd naar ‘For all mankind’ maar ik vond het tegenvallen. Vooral omdat het verhaal van de eerste maanlanding door alle documentaires al redelijk is uitgekauwd kon ik mijn aandacht er niet bijhouden. Het was hier en daar ook niet helemaal waarheidsgetrouw vond ik maar ja dat is Hollywood. Jammer

  Het is ook fictie, dah… Het concept is juist erg interessant, hoe hadden de verhoudingen gelegen als… Ik vind het gebruik van authentiek materiaal hier en daar door de fictie heen erg geslaagd. Niet de beste serie denk ik, TMS en Dickinson zijn van een ander kaliber maar ik kijk toch uit naar nieuwe afleveringen van FAM.

  ATVP moet nog groeien qua catalogus, maar wat ze nu laten zien smaakt wat mij betreft naar meer. Goeie strategie om het 1 jaar gratis weg te geven bij een nieuw device, zo kijken er meteen al miljoenen mensen en hebben ze een jaar de tijd om de catalogus verder uit te bouwen. Meanwhile promoten de gratis kijkers ATVP hopelijk en zullen volgend jaar mensen bereid zijn om 5 euro per maand te lappen. Als ze zo doorgaan hoor ik daar in ieder geval wel bij en dan moet Ziggo toch echt vrezen dat ik definitief de kabel vaarwel ga zeggen.

 • Profielfoto
  vandenbroeke

  Tja wat ik zei het verhaal van de maanlanding en Apollo missies is gewoon te bekend. Ze kunnen het dan hier en daar romantiseren en spannender maken (is het dan fictie?) maar het kon mij na 1 aflevering helaas niet boeien. Bedankt voor de tip van Tms en Dickenson. Ben benieuwd.