Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 1 november 2019
Leestijd: 5 minuten

Apple TV+ nu live: deze films en series zijn direct te bekijken

Het is 1 november en dat betekent dat Apple vandaag zijn eigen streamingdienst Apple TV+ lanceert. Na de komst van Disney+ is Netflix dus voorzien van nog een concurrent. Maar wat is er vanaf vandaag op de eigen streamingdienst van Apple nu precies te vinden?

In de afgelopen maanden kwamen er veel trailers, teasers en berichten naar buiten over de dienst van Apple. In eerste instantie werd de service niet gezien als een daadwerkelijke concurrent van Netflix. Niet zo’n concurrent als Disney+ zou worden in ieder geval. Maar voor een prijs van €4,99 per maand en een aanbod, dat toch veel moois lijkt te bieden vanaf de lancering, zou dat zomaar eens heel anders uit kunnen pakken.

Dit is vanaf vandaag te zien op Apple TV+

De grote vraag die jij op dit moment misschien hebt is: wat is er vanaf vandaag nu precies te zien op de streamingdienst van Apple? We hebben al veel verschillende titels voorbij zien komen, maar veel daarvan zijn op dit moment nog in ontwikkeling. Zo krijgen we van het bedrijf uit Cupertino nog een komedie-drama van Sofia Coppola, zien we Stephen King’s Lisey’s Story en staat er nog een flinke lading documentaires op ons te wachten.

Maar waar veel films en series pas later deze maand (of volgende maand)beschikbaar zullen zijn, staan deze titels al vanaf vandaag op de dienst:

Dickinson

Emily Dickinson, gespeeld door Hailee Steinfeld, s veel verschillende dingen. Ze is een dochter, dichter en een eerste klas rebel. Maar deze dame weet heel erg goed wat ze wil en zal er dan ook alles aan doen om dat te bereiken. Dickinson is van plan om de grootste poëet ter wereld te worden, maar dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

 • Genre: Komedie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering:4
 • Hoofdrollen: Hailee Steinfeld, Toby Huss, Jane Krakowski

https://www.youtube.com/watch?v=_GtV9V0dBgw

For All Mankind

Ronald D. Moore (bekend van Outlander en Battlestar Galactica) heeft een indrukwekkende dramaserie ontwikkeld voor Apple TV+. We volgen een aantal NASA-astronauten die, in de tijd dat de serie zich afspeelt, de rocksterren en superhelden van hun tijd waren. We volgen ze tijdens hun ontwikkelingen, hun missie en hun gezinnen.

 • Genre: Drama
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 3
 • Hoofdrollen: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt

https://www.youtube.com/watch?v=N3RjayAF0b4

Spookschrijver

In de plaatselijke boekwinkel zweeft een geest rond die over de kracht bezit om fictieve personages tot leven te laten komen in de echte wereld. Maar uiteraard betekent dit weinig goeds. Vier kinderen moeten samen werken om het spannende mysterie rondom de onafgemaakte zaken van de geest op te lossen.

 • Genre: Kinderen en Familie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 4
 • Hoofdrollen: Isaac Arellanes, Amadi Chapata, Hannah Levinson

Helpster

Maak kennis met Cody en de Helpsters: een team vol vrolijke monsters die problemen oplossen als een gift zien. Het organiseren van een feest, het beklimmen van een berg of het onder de knie krijgen van een goocheltruc: de Helpsters pakken alles aan. Een heerlijke serie voor kinderen!

 • Genre: Kinderen en familie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 4
 • Hoofdrollen: Stephanie D’Abruzzo, Martin Robinson, Tim Lagasse

The Morning Show | Serie

We volgen Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Steve Carell achter de schermen van de Amerikaanse ontbijttelevisie. Hoewel het er voor de schermen altijd gezellig, leuk en spontaan uitziet is dat achter de schermen alles behalve de realiteit. The Morning Show laat je die realiteit zien en biedt een intrigerend inkijkje in de wereld van de mensen met wie Amerika wakker wordt.

 • Genre: Drama
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 3
 • Hoofdrollen: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell

https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

SEE

Een extreem gevaarlijk virus heeft de mensheid zo goed als uitgeroeid. Zo goed als, gezien het feit dat er nog wel een aantal overlevenden zijn. Deze overlevers zijn dus nog steeds op aarde, maar hebben de mogelijkheid om te kunnen zien verloren. Eeuwen na al deze narigheid wordt er een tweeling geboren met de mogelijkheid om te kunnen zien. Het is voor de mensheid in dit tijdperk een wonder van de bovenste plank en dat maakt ook een hoop bij ze los. Jason Momoa speelt hun vader en moet zijn stam beschermen tegen een wanhopige koningin die de tweeling liever ziet gaan, dan komen.

 • Genre: Drama
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 3
 • Hoofdrollen: Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Alfre Woodard

Snoopy in de Ruimte

Snoopy lanceert je naar een nieuw avontuur, waarin zijn droom om NASA-astronaut te worden ziet uitkomen. Samen met Charlie Brown en de rest van de Peanuts-bende voert Snoopy het commando over het internationale ruimtestation ISS om de maan, en alles wat daarachter ligt, te verkennen.

 • Genre: Kinderen en Familie
 • Aantal afleveringen tijdens lancering: 4
 • Hoofdrollen: Nicole Byer, Terry McGurrin, Ethan Pugiotto

The Elephant Queen

In The Elephant Quest volgen we Athena, de majestueuze olifantenmatriarch die haar kudde door het onverbiddelijke Afrikaanse landschap moet leiden. Een verhaal dat gaat over familie, moed en thuiskomen. De film wordt ondersteund door de voice-over van Chiwetel Ejiofor en is inmiddels als geselecteerd voor het Toronto International Film Festival en het Sundance Film Festival.

 • Genre: Documentaire
 • Duur van film: 1 uur en 36 minuten
 • Hoofdrollen: Chiwetel Ejiofor

Apple TV+ vanaf vandaag voor jou

Apple TV+ is vanaf vandaag 7 dagen gratis te proberen. Wanneer je vervolgens doorgaat met het abonnement, zal het je €4,99 per maand kosten. Koop je een nieuwe Apple-apparaat? Dan krijg je daar een jaar lang gratis toegang tot de streamingdienst bij. Meer informatie? Check de website van Apple TV+!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV+ nu live: deze films en series zijn direct te bekijken
Sluiten