Jelle van Es
Jelle van Es Deals 29 november 2019
Leestijd: 2 minuten

Apple AirPods 2 voor weinig tijdens Black Friday-sale

Vandaag is het dan echt Black Friday en kun je profiteren van flinke kortingen. Wij zijn daar speciaal vroeg voor opgestaan om te kijken wat de mooiste aanbiedingen zijn. Daarbij viel ons oog onder andere op de Apple AirPods 2 met een oplaadcase voor een mooie korting.

Waar deze normaal tussen de 160 en 180 euro kosten, hebben we de set nu voor 140 euro gevonden. Dat zijn geen kortingen van vijftig procent, dat weten we ook wel. Maar we het niet vaak gezien voor deze prijs. En omdat dit nog altijd een uitstekend product is, is dit het moment om toe te slaan.

Apple AirPods 2 tijdens Black Friday

Het gaat daarbij wel om het 2019-model met het standaard oplaadstation. Dat betekent dus dat je het niet draadloos kunt opladen. Mocht je dat wel graag willen, dan zien we bij Amazon er één die voor een redelijk goede prijs wordt aangeboden. Dat is dus vooral handig als je vaak reist en geen oplaadpunt bij de hand hebt. Als je de Apple AirPods vooral in treinreizen naar kantoor wil gebruiken en om daar wil genieten van je favoriete muziek, dan heb je aan dit model over het algemeen meer dan genoeg.

AirPods 2

De nieuwe versie van de Apple AirPods beschikken over de nieuwe H1-Chip, hiermee is het mogelijk om onder andere Hé Siri te gebruiken, in plaats van op de airpod te tikken. Je kan met de AirPods tot wel 5 uur achter elkaar muziek luisteren en als de airpods leeg zijn staat één kwartier laden al gelijk aan 3 uur muziek luisteren. Het heeft echter niet de noise cancelation-mogelijkheden die de verdomd fijne Pro-sets hebben. Een review daarvan kun je overigens hier lezen. Mocht je van deze Black Friday-deal willen profiteren, dan kun je terecht bij Bol.com en Belsimpel. Dat zijn de twee plekken waar wij de Apple AirPods voor de laagste prijs hebben gezien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple AirPods 2 voor weinig tijdens Black Friday-sale
Sluiten