Night
Night OMT Specials 19 oktober 2019

Weekend poll: Brussel vs. Apple, wie gaat te ver?

Deze week was het opnieuw raak. Apple ligt weer onder een vergrootglas van de Europese Commissie. Brussel onderzoekt of Apple Pay te beperkend is voor andere aanbieders van betaaldiensten. Eerder moest Apple al een forse boete betalen omdat het te veel belastingvoordelen van Ierland had gehad. Ook de App Store ligt onder een vergrootglas.

Gaat Apple te ver en is er sprake van van machtsmisbruik met zijn streng afgeschermde omgeving, of bemoeit Brussel zich teveel met de keuzes die Apple maakt om het klanten zo makkelijk en veilig mogelijk te maken? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te kunnen stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: Brussel vs. Apple, wie gaat te ver?
Sluiten