Vacature: One More Thing zoekt freelance redacteuren

Door: Thomas Aalderink - 4 reacties
Vacaure One More Thing freelance redacteur
Bron: Pexels / Tranmautritam

Houd je van schrijven en volg je het Apple-nieuws op de voet? Maak je leven dan compleet door je aan te melden als redacteur voor One More Thing. OMT is namelijk per direct op zoek naar freelance redacteuren.

Als redacteur op OMT verwachten we uiteraard dat je een warm Apple-hart hebt, maar ook dat je een kritische kijk hebt op wat onze vrienden in Cupertino uitspoken. Je volgt het laatste nieuws op de voet en selecteert wat geschikt is voor OMT. Je berichtgeving op OMT is geen een-op-een vertaling van het nieuws dat vaak in Amerika ontstaat, maar is voorzien van een toefje One More Thing, een vleugje ironie en waar nodig een kritische noot.

Schrijven voor One More Thing

We zijn zeer flexibel. Of je nu een paar artikelen per week wilt schrijven, of een aantal dagen volle bak wilt knallen, het kan allemaal. Kun je daar wel wat mee? Stuur dan je motivatie, cv en tarief naar t.aalderink@tmg.nl. Heb je een portfolio of voorbeelden van artikelen die je geschreven hebt? Stuur deze mee, dan weten we precies wat voor vlees we in de kuip hebben.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Ruwepit

  Zorg er in ieder geval voor dat redacteuren tenminste 1x keer een Apple device in hun handen hebben gehad voordat ze er over schrijven.

 • Profielfoto
  Merman

  is het betaald?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Merman op 4 oktober 2019 12:28
  is het betaald?

  😁  Die’s grappig!

   

 • Profielfoto
  Thomas Aalderink

  Merman op 4 oktober 2019 12:28

  is het betaald?

  Jazeker!