Redactie
Redactie Diensten 3 oktober 2019
Leestijd: 1 minuut

Google voegt nieuwe privacy-opties toe aan meerdere diensten

Google komt weer met een aantal maatregelen om de privacy en beveiliging van de gebruiker te verbeteren. Zo krijgt ook Google Maps een incognitomodus en zijn er vernieuwingen aan de Google Assistent. Ook komt er een nieuwe tool om de veiligheid van wachtwoorden op te schroeven.

Wanneer een gebruiker binnenkort de incognitomodus in Google Maps inschakelt, worden de activiteiten daarop niet bewaard in het Google-account. Verder is in YouTube ook in te stellen dat een zoek- en kijkgeschiedenis automatisch wordt verwijderd. Ook wordt het makkelijker om via de Google Assistent opdrachten te geven als: ‘Verwijder het laatste wat ik tegen je heb gezegd.’

Betere wachtwoord beveiliging

Tenslotte introduceert Google de Password Checkup, die laat zien of de gebruiker goeie en dus veilige wachtwoorden gebruikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google voegt nieuwe privacy-opties toe aan meerdere diensten
Sluiten