Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 14 september 2019

Weekend poll: iPhone 11, iPhone 11 Pro of niets?

Het is je vast niet ontgaan. Afgelopen week was de week van de nieuwe iPhone waarin Apple de iPhone 11 en iPhone 11 Pro onthulde. De toestellen krijgen een prima camera-upgrade en meer. Inmiddels zijn de iPhones ook te bestellen en worden de eerste bestellingen op 20 september geleverd.

Inmiddels is de iPhone 11 nog goed verkrijgbaar, maar de iPhone 11 Pro en Pro Max zijn tot oktober uitverkocht. Dit zegt mogelijk iets over de populariteit, maar kan ook gewoon met beperkte voorraad te maken hebben. Daarom de vraag: voor welk toestel ben jij gegaan? Toelichting op je keuze is welkom in de reacties.

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

* De afgelopen twee weken is er geen weekend poll geweest. Dit had te maken met een niet goed overgedragen productieproces. Onze excuses aan iedereen die op zaterdagochtend zat te popelen om te kunnen stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: iPhone 11, iPhone 11 Pro of niets?
Sluiten