Advertorial
Advertorial Gesponsord 16 september 2019

Veilig, snel en eenvoudig: zo beheer je al je zakelijke Apple apparaten

Wanneer je onderneming begint te groeien, dan wil je daar het liefste al je aandacht aan besteden. Helaas krijg je op den duur ook te maken met groeipijnen die je kostbare tijd kosten. Een groeiend aantal Apple-apparaten kan zo’n pijnpunt zijn. Het beheer wordt steeds complexer en vergt meer tijd van de IT-beheerder. Gelukkig kun je met Mobile Device Management je werknemers snel, veilig en eenvoudig de juiste tools geven. Op welke schaal dan ook.

De producten van Apple helpen een organisatie om productiever te werken door iedere werknemer de juiste tools te geven. Daar profiteert iedereen van. Ook degene die verantwoordelijk is voor het beheren van al deze apparaten. Met Mobile Device Management is het beveiligen, beheren en gecontroleerd toegang geven tot het bedrijfsnetwerk en bestanden eenvoudiger dan ooit.

Vrijheid en controle altijd in balans

Van iPhone tot MacBook en van Mac tot iPad. Welke apparaten je ook gebruikt binnen een organisatie, het configureren, beheren en implementeren was nog nooit zo eenvoudig. Met de Apple Deployment-programma’s kun je niet alleen draadloos accounts configureren, informatie opvragen en beperkingen instellen, maar ook gebruikers de vrijheid geven om bedrijfsapparaten te personaliseren. Een Apple-apparaat hoort creativiteit te stimuleren en die ruimte is er.

Voor het toepassen van Mobile Device Management zijn er verschillende oplossingen beschikbaar met ieder hun eigen eigenschappen. Of je nu gaat voor Jamf, Xinca, Zuludesk of AirWatch, allemaal geven ze je de ruimte en mogelijkheden om Apple-apparaten op de best mogelijk manier in te stellen voor je werknemers. Zo kun je bijvoorbeeld zakelijke data beschermen terwijl privégebruik mogelijk blijft.

MacBook Air new 16x9
Klik/tap voor groter.

Snel uitbreiden op iedere schaal

Met deze tools voorzie je ieder apparaat automatisch van policies en beperkingen, of stel je bepaalde verplichtingen in. Daarnaast geven deze oplossingen je de mogelijkheid om op ieder moment aanpassingen te maken. Zo kan data op afstand uitgewisseld of gewist worden. In combinatie met Apple DEP kun je devices binnen no-time uitrollen met Zero Touch Deployment. Zo kun jij snel schakelen en kunnen nieuwe gebruikers direct en eenvoudig aan de slag.

Combineer de kracht van Mobile Device Management met Apple Business Manager en maak het jezelf zo eenvoudig mogelijk. Op welke schaal je ook opereert of hoeveel apparaten je hebt, doet er niet meer toe. De tijd van één voor één handmatig configureren is voorbij. Het beheren van Apple-apparaten is dankzij de businessoplossingen van Apple sneller en eenvoudiger dan ooit.

De beste oplossingen

Meer weten over Mobile Device Management en welke oplossingen de professionals van Pro Warehouse je aanbevelen? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Veilig, snel en eenvoudig: zo beheer je al je zakelijke Apple apparaten
Sluiten