Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 18 september 2019

Filmmaker toont Tokio in 4K met de iPhone 11 Pro

De smartphone is voor velen van ons het standaard device om foto’s en videos mee te maken. Met een nieuwe lichting aan krachtige apparaten wordt de kwaliteit steeds beter. Apple weet dat ook en probeert met de iPhone 11 andermaal aan te tonen hoe goed de smartphone is om met te filmen en foto’s te maken. In die context hebben ze een iPhone 11 Pro meegegeven aan Andy To om hem de gelegenheid te geven om Tokio te filmen.

Tokio in 4K dankzij de iPhone 11 Pro

En eerlijk is eerlijk, het is een toffe video. Aan de andere kant helpt het ook wel een beetje dat de schrijver van dit stuk groot fan is van Tokio en je veel dingen van de wereldstad voorbij ziet komen. Zo is de beste man langs geweest bij Team Labs, wat een interactieve kunsttentoonstelling is met de verschillende kralen die er hangen. Verder zien we in de video vele verschillende toeristische trekpleisters met tempels, futuristische gebouwen, restaurants, drukke kruispunten en arcadehallen. De video, die zo’n vier minuten duurt, is hieronder te bekijken en toont aan wat je allemaal kunt doen qua beelden van de iPhone 11 Pro.

Voor het maken van deze video heeft Andy gebruik gemaakt van de standaard foto-app van de iPhone 11 Pro. Verder is er geen gebruik gemaakt van speciale lenzen. Enkel een houder om de iPhone in te plaatsen om zo een stabiel shot te kunnen nemen. Wel is het op een laptop in elkaar gezet via Final Cut Pro X, maar is het uiteindelijk het basisbeeldmateriaal dat de video sterk maakt. Met name de beelden met veel beweging en met een donkere achtergrond zijn erg goed.

De iPhone 11 Pro is samen met de twee andere modellen vanaf 20 september te koop. Wil je meer lezen over de nieuwe smartphone? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Filmmaker toont Tokio in 4K met de iPhone 11 Pro
Sluiten