Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 12 september 2019

Razer komt met hoesjes die koelingstechnologie naar iPhone 11 brengen

Wanneer je straks een gloednieuwe iPhone 11 in huis haalt, dan doe je er natuurlijk ook goed aan om een hoesje te scoren. Op die manier bescherm je je smartphone wanneer je hem per ongeluk laat vallen en heb je minder last van krasjes. Op het gebied van hoesjes zijn er zoals altijd veel mogelijkheden. Dit jaar zien we echter Razer die ook met een speciaal hoesje voor de iPhone 11 komt. Deze moet er voor zorgen dat je telefoon koel in je handen blijft.

Razer zijn iPhone 11-hoesje

Razer is een partij die we voornamelijk kennen uit de high-end gaming markt. Ze maken laptops, randaccessoires en hebben ook een eigen smartphone in de vorm van de Razer Phone 2 op de markt, wat een krachtig Android-toestel is. Voor de lancering van de iPhone komen ze met hun Razer Arctech-hoesjes. Deze zijn voorzien van een zogenaamde Thermaphene-laag, om de temperatuur van de telefoon tijdens het gebruik aanzienlijk te verlagen. Dat is met name handig wanneer je op je device games speelt of lang een serie op Netflix wil kijken.

Razer
De hoesjes van de binnenkant

De hoesjes zullen beschikbaar zijn voor de nieuwe serie iPhone 11, maar ook voor de huidige devices als de iPhone Xr, Xs en de Xs Max. Ook komt er een hoesje voor hun eigen Razer Phone 2. Doordat de hoesjes bovendien goed de warmte afvoeren, is het zelfs mogelijk dat de batterij langer mee gaat. Bovendien kunnen telefoons in een Arctech-hoesje draadloos met een Qi-gecertificeerde lader worden opgeladen.

Razer hoesje in de praktijk

De Razer Arctech-hoesjes zijn in twee versies beschikbaar: Arctech Slim en Arctech Pro. Beide zijn voorzien van Thermaphene om een zo goed mogelijke koeling te waarborgen. De Arctech Slim is bedoeld voor diegenen die bescherming voor hun telefoon willen met een minimale invloed op de vorm en grootte van het toestel. De Arctech Pro en Arctech Pro THS Edition zijn voorzien van een krasvaste achterplaat, vier schokabsorberende zijwanden en zijn gecertificeerd voor een valbescherming van maximaal 3m om de beste bescherming te bieden tegen de klappen en stoten van het dagelijkse gebruik.

De Arctech Slim krijgt een adviesprijs van 34,99 euro, terwijl de Pro 44,99 euro gaat kosten. Wil je ze bestellen? Dan kun je onder andere terecht op de website van Razer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Razer komt met hoesjes die koelingstechnologie naar iPhone 11 brengen
Sluiten