Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 23 september 2019
Leestijd: 2 minuten

Pijnlijk: iPhone 11 Pro doorstaat ‘valtest’ niet best

Stel je hebt dit weekend net een iPhone 11 Pro gekocht. En je neemt hem gelijk mee naar de kroeg in het donker foto’s te maken van een mooie avond. Dan hopen we dat je je iPhone 11 Pro goed in je handen hebt gehouden. Want als je hem laat vallen, dan zou het zomaar kunnen dat hij gelijk behoorlijk kapot is. Dit blijkt uit een aantal praktijktests.

iPhone 11 Pro gaat redelijk snel kapot

Het is min of meer een traditie om een nieuwe iPhone vlak na de lancering te laten vallen. Youtubers hebben dat in het verleden vaak gedaan om op die manier de aandacht te trekken. De mensen van Tom’s Guide doen min of meer hetzelfde. Onder het kopje onderzoek gaan ze naar de grote Apple Store in New York om daar de smartphone te laten vallen. De video kun je hieronder bekijken.

Ook al is het een beetje sensatie zoeken, het is wel een goed voorbeeld van wat er kan gebeuren wanneer je je iPhone 11 Pro uit je handen laat vallen. Apple zelf stelt dat de telefoon voorzien is van sterk glas, maar wanneer je het van je heuphoogte ongelukkig laat vallen, dan is het mogelijk dat je peperdure telefoon al erg lelijk is. Gelukkig is de telefoon wel een stuk steviger wanneer hij op zijn achterkant valt, maar dan moet je geluk hebben.

Tom’s Guide zegt dat hun video niet bedoeld is om als onderzoek gebruikt te worden. De mensen van EverythingApplePro doen dat wel en voeren echte tests uit. Ook hier blijkt dat je je telefoon redelijk kunt verminken, maar duurt het wel iets langer voordat het echt helemaal misgaat. Bekijk die video hieronder.

Het beste advies dat we je dan ook kunnen geven is om gewoon je telefoon goed vast te houden en hem voorzichtig te gebruiken. Wil je meer lezen over de iPhone 11? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Pijnlijk: iPhone 11 Pro doorstaat ‘valtest’ niet best
Sluiten