Ondernemingsraad XS4ALL tegen afschaffen merk

Door: Noah Korevaar - 4 reacties
XS4ALL
Afbeelding: XS4ALL

De ondernemingsraad (or) van internetprovider XS4ALL heeft een negatief advies gegeven aan KPN voor wat betreft het opheffen van het merk. De personeelsvertegenwoordiging stelt dat er een reële kans is dat de integratie van XS4ALL negatief uitvalt en wil een onafhankelijk onderzoek. Volgens de or werkt KPN dit echter tegen.

XS4ALL

De or is al langer ontevreden over de plannen van KPN en stelt dat die niet goed zijn doorwrocht. Ook is het inspraakorgaan verbolgen dat ze niet om advies werden gevraagd over de voorgenomen integratie, maar om advies hoe die kon worden uitgevoerd.

KPN laat in een reactie weten het advies te betreuren. Het bedrijf gaat de adviesaanvraag goed bestuderen voor een verdere reactie te geven. KPN verwacht klanten van XS4ALL nog altijd wel in de loop van 2020 over te gaan hevelen naar het merk KPN.

ANP

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  RW076

  XS4ALL (wie is er niet groot mee geworden) iconische naam vanwege de leuke groep mensen die er mee begon.
  Maar inmiddels al lang niet meer wat het ooit was. #nostalgie, #rosetintedglasses, #vroegerwasallesbeter

   

  Ps, Mochten mensen met de naam nog iets moois willen doen, ik ben wel op zoek naar een glasvezel provider, maar wacht al 8 jaar op een aansluiting.

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Die aansluiting wil ik ook wel. Acht jaar zou het bij mij ook wel eens kunnen zijn. Aan de andere kant persen ze toch steeds meer door koper. Twee tv’s met Netflix en rustig downloaden is niet echt een probleem

 • Profielfoto
  Frans

  RW076 op 3 september 2019 15:08
  Ps, Mochten mensen met de naam nog iets moois willen doen, ik ben wel op zoek naar een glasvezel provider, maar wacht al 8 jaar op een aansluiting.

  Dat wachten heb je aan de overheid te danken die allerlei publieke zaken heeft geprivatiseerd. Een communicatie netwerk is overduidelijk infrastructuur die binnen de publieke sector had moeten blijven, net als de wegen (stel je eens voor als die geprivatiseerd zouden zijn). De overheid had er dan voor kunnen zorgen dat iedereen al glasvezel zou hebben.

  De diensten over die glasvezel kabel hadden wel door private partijen verzorgd kunnen worden, waarbij de keuze voor een provider bij de consument zou liggen. Dan hadden we echte concurrentie gehad en niet zoals nu oligopolies die concurrentie tegen houden door voorwaarden te stellen aan wat concurrenten over ‘hun kabeltje’ mogen aanbieden.

   

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Nostalgisch geleuter. #moveon