Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 12 september 2019

Mophie komt als eerste met iPhone 11-battery case

Eén van de grote verbeteringen van de iPhone 11 ten opzichte van zijn voorgangers is dat hij over een batterij beschikt die langer mee moet gaan. Toch is de kans groot dat dat nog niet genoeg is om een volle dag van je apparaat te genieten. We gebruiken de iPhone nou eenmaal voor alles en nog wat. Een externe batterij is wat dat betreft altijd handig. Als je die niet wil meeslepen, dan kun je een beroep doen op een battery case, wat een hoesje en een batterij in één is. Mophie heeft die alvast onthuld voor de iPhone.

Mophie komt met iPhone 11-battery case

En daarmee is het bedrijf sneller dan Apple, want zij hebben nog geen nieuwe battery case onthuld die specifiek is gemaakt voor de iPhone 11. De battery case van Mophie laat overigens wel nog even op zich wachten. Hij verschijnt namelijk pas in oktober en krijgt een adviesprijs van 99 dollar. Op de website van het bedrijf kun je aangeven dat je hem graag wilt scoren, Wanneer hij dan beschikbaar is, dan krijg je automatisch een mailtje en kun je hem in huishalen.

De teaser van Mophie

Overigens is de battery case niet heel erg indrukwekkend. Met een batterij van 2.200 mAh kun je je iPhone 11 straks waarschijnlijk voor de helft opladen. Daarmee is het vooral handig wanneer je de battery case als een soort noodoplossing ziet om met batterij thuis te komen. Er komen hoesjes voor zowel de iPhone 11, als de Pro en de Pro Max. Qua kleuren kun je onder andere kiezen voor zwart, roze en rood.

Wanneer je de battery case van Mophie gebruikt, dan kun je nog steeds de mogelijkheid om via een Lightning kabel je iPhone 11 op te laden. Verder kun je ook gebruik maken van USB-C om daarmee de battery case op te laden en daarmee gelijk ook je iPhone, Handig wanneer je je Lightning kabel thuis hebt laten liggen. Ook ondersteunt het draadloos opladen en moet het hoesje je iPhone 11 beschermen wanneer je hem laat vallen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mophie komt als eerste met iPhone 11-battery case
Sluiten