Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 september 2019
Leestijd: 3 minuten

iPhone 11 (Pro) en Apple Watch Series 5 nu bij Apple te bestellen

Apple heeft de Nederlandse en Belgische pre-orders voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro (Max) en Apple Watch Series 5 geopend. De bestellingen voor de nieuwe apparaten zijn voor het eerst om 14:00 uur en niet om 9:00 uur geopend. De nieuwe apparaten zijn direct via de Online Apple Store te bestellen en de eerste leveringen vinden op vrijdag 20 september plaats.

De iPhone 11 is verkrijgbaar in de kleuren geel, zwart, wit rood, en de nieuwe kleuren paars en groen. Het toestel komt met 64, 128 of 256 GB opslag. De iPhone 11 Pro is verkrijgbaar in goud, space­grijs, zilver en de nieuwe kleur middernachtgroen. De opslagcapaciteit is 64, 128 of 256 GB.

iPhone 11: prijzen en capaciteit

De iPhone 11 is de officiële opvolger van de iPhone XR en onderscheidt zich vooral door de aanwezigheid van de tweede camera. De tweede lens is een groothoeklens, dus je kunt er nu ook mee uitzoomen. Apple heeft de glazen behuizing ook versterkt en de iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is twee keer zo diep als iPhone XR. De toch al goede acuuduur is nu nog een uur langer en ook Face ID is verbeterd. De gezichtsccanner is 30 procent sneller en werkt onder een grotere hoek. Het scherm is nog steeds een 6,1-inch LCD.

iPhone 11 line-up kleuren 001
Klik/tap voor groter.

→ Lees in ons uitgebreide artikel meer over de iPhone 11.

iPhone 11 Pro (Max): prijzen en capaciteit

Voor wie meer wil, is er de iPhone 11 Pro (Max). De Apple-smartphone heeft al het goede van de iPhone 11, met een beetje meer. Op de achterkant zit de meest geavanceerde smartphone-camera ooit. Naast een gewone lens en groothoeklens voor uitzoomen, is er ook een telelens voor twee keer optische zoom aanwezig. Deze smartphone heeft verder een nieuw OLED-scherm en vier uur meer batterijduur dan de iPhone XS. De iPhone 11 Pro Max heeft een accu die maar liefst vijf uur langer mee gaat dan die van de iPhone XS Max.

iPhone 11 Pro line-up 001
Klik/tap voor groter.

→ Lees in ons uitgebreide artikel meer over de iPhone 11 Pro (Max).

Ook te bestellen: Apple Watch Series 5

Naast de nieuwe iPhone heeft Apple ook de bestellingen voor de Apple Watch Series 5 geopend. De wearable wordt ook vanaf 20 september geleverd. In deze nieuwe generatie integreert Apple (eindelijk) een scherm dat altijd ingeschakeld is. Zo zijn de tijd en wijzerplaat altijd zichtbaar, zonder dat je je pols hoeft te draaien. Dit heeft volgens Apple geen invloed op de accuduur. Daarnaast heeft Apple’s slimme horloge nu ook een kompas, waardoor het nauwkeuriger werkt met navigeren.

Voorlopig is de Apple Watch in Nederland alleen met Wi-Fi verkrijgbaar. Een variant met 4G is vooralsnog niet in ons land te bestellen.

Apple Watch Series 5 001
Klik/tap voor groter.

Bestelling ophalen of laten versturen

Apple biedt de mogelijkheid om je bestelling te versturen of op te halen in één van de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Brussel. Bij het bestellen kun je een tijdstip kiezen dat je schikt en Apple zorgt ervoor dat je bestelde iPhone op dat moment klaarligt. Je dient echt op dat tijdstip aanwezig te zijn, anders wordt je bestelde toestel opnieuw vrijgegeven.

Klik/tap voor groter.

De vraag die rest: ga jij voor een nieuwe iPhone of Apple Watch, of sla je een jaartje over?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 11 (Pro) en Apple Watch Series 5 nu bij Apple te bestellen
Sluiten