iPhone 11 Pro met 256 GB is het populairste nieuwe model

Door: Jelle van Es - 5 reacties
iPhone 11 Pro in hand 16x9
(Afbeelding: AFP/Josh Edelson)

Morgen lanceert Apple de iPhone 11-familie. Deze bestaat uit drie gezinsleden in de vorm van de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en to slot heb je nog de Pro Max. Mocht je hem nog niet hebben besteld en mocht je je zinnen hebben gezet op de 11 Pro met 256 GB, dan zou dat model wel eens het lastigst te verkrijgen zijn tijdens de lancering. Analist Daniel Ives laat namelijk weten dat dit in de Verenigde Staten het populairste model is.

iPhone 11 Pro valt in de smaak

In een nieuwe briefing geeft hij wat inzicht in de verwachte verkoop van de iPhone 11. Net als bij een andere analist voorspelt hij dat er wereldwijd zo maar 75 miljoen exemplaren verscheept gaan worden, wat zo’n vijf miljoen meer is dan in eerste instantie was verwacht. In de Verenigde Staten is daarbij vooral vraag naar de iPhone 11 Pro met een opslag van 256 GB. En dan met name in de kleuren Space Gray en Gold.

iPhone 11 Pro line-up 001
(Afbeelding: Apple)

Daarnaast helpt het dat de Chinese markt warm loopt voor de iPhone 11. De lagere prijs in vergelijking met de vorige serie aan iPhones is daarbij de sleutel tot het succes. Ook zouden de Chinese consumenten enthousiast zijn over de nieuwe kleuren en zou de iPhone 11 hen genoeg reden geven om een upgrade door te voeren ten op zichte van een vorig model. Door dit alles is de vraag naar de nieuwe smartphone naar verluid twee keer zo groot als bij de lancering van het vorige model.

De kans is groot dat je tijdens de lancering gewoon een iPhone in de winkel kunt halen, omdat Apple inmiddels wel gewend is aan de grote vraag. Maar mocht je een specifiek model als de iPhone 11 Pro met 256 GB willen scoren, dan is er de mogelijkheid dat je daar even op moet wachten. Wil je meer lezen over het nieuwe model van Apple? Kijk dan hier.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  syltheboy

  Een iPhone 11 Pro kost toch al veel geld, dus dan kan die 170 euro voor 192GB extra opslag er ook nog wel bij. Zelf heb ik aan 64GB meer dan genoeg en mijn iPhone Xs voldoet nog prima.

 • Profielfoto
  whaha

  Er is ook geen iPhone 11 Pro met ‘enkel’ 128 GB nietwaar?

  Dat verklaart dan ook de populariteit van het model genoemd in bovenstaand artikel, want hele mooie foto’s en ze dan niet op kunnen slaan op je 64 GB telefoon waarvoor je ‘veel geld’ hebt neergeteld is nogal suf, lijkt mij.

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  Mooi dan heb ik de meeste kans om morgen mijn pro Max op te kunnen halen😬.

 • Profielfoto
  computer space

  Is er een gold dan? Ik zie alleen perzik-roze, melkwit, boswachtergroen, kleurloos donker en kleurloos zeer donker. Maar misschien is mijn iMac Pro zwaar bagger gekalibreerd, of heeft de fotograaf met een Canon in AdobeRGB lopen schieten…..

 • Profielfoto
  computer space

  whaha op 19 september 2019 15:45
  Er is ook geen iPhone 11 Pro met ‘enkel’ 128 GB nietwaar?

  Dat verklaart dan ook de populariteit van het model genoemd in bovenstaand artikel, want hele mooie foto’s en ze dan niet op kunnen slaan op je 64 GB telefoon waarvoor je ‘veel geld’ hebt neergeteld is nogal suf, lijkt mij.

  Tja, ik weet het niet. Zo pro is het allemaal niet:

  12 mpixel is nogal lame, en niet bepaald groot, dus noodzaak opslag is dan laag.
  USB-C ontbreekt, dus via lightning foto’s overhengelen is een straf
  Misschien moet je dit ding maar continue aan de online-sync in de achtergrond hangen zodat je nooit tegen de stronttrage overdracht aanloopt, wat zelfs 32GB weer voldoende zou maken.