Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 2 september 2019

Houten hoesje beschermt je Apple Card

In de Verenigde Staten is de Apple Card al gelanceerd en wellicht dat deze nieuwe vorm van creditcard straks ook naar Europa komt. Het is een creditcard voor wanneer je een echte Apple-liefhebber bent, maar baalt dat niet in elke winkel betaald kan worden met Apple Pay. De creditcard is gratis, maar heeft wel een groot nadeel. Volgens Apple is het een kaart die nogal gevoelig is. Het wordt afgeraden om hem in een portemonnee mee te nemen. En daarom is er nu een partij die met een houten beschermhoes komt.

Houten beschermhoes voor de Apple Card

De makers denken dat de mensen die een Apple Card aanvragen waarschijnlijk veel geld hebben. Want het houten hoesje gaat verkocht worden voor 139 dollar, exclusief enige verzendkosten. Als je daar iets meer geld bij legt, dan kun je zelf een paar Air Pods in huis halen. Drie keer raden waar onze voorkeur naar uitgaat.

Apple Card

Je kunt het overigens nog gekker gaan maken wanneer je gebruik wilt maken van een speciaal soort hout of je hoesje wilt versieren met een logo. Maar als je dan eenmaal in de winkel staat en je dit hoesje er bij pakt en vervolgens de Apple Card er uithaalt, dan heb je natuurlijk wel iedereen die applaudisseert voor jouw awesomeheid. Maar dan niet.

De Apple Card houder heeft overigens echt de ruimte voor enkel een kaart en zou niet veel dikker zijn dan een iPhone-hoesje. Je kunt het dus makkelijk in je broekzak steken en zo meenemen. Als je dan overal met je creditkaart kunt betalen, dan kun je je portemonnee thuis laten en hoef je dus minder mee te sleuren. Toch is dat nog altijd niet de 139 dollar waard voor een kaart die wellicht verkleurt wanneer je hem in je portemonnee meeneemt. Wil je meer lezen over de Apple Card? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Houten hoesje beschermt je Apple Card
Sluiten