Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 13 september 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit is de eerste echte iPhone 11 Night mode-foto

De iPhone 11 en zijn Pro en Pro Max-varianten krijgen verschillende interessante updates. De iPhone is al jaren een populaire smartphone om foto’s mee te maken en dankzij de camera’s die steeds beter worden, ziet dat er ook telkens mooier uit. Eén van de grotere verbeteringen van de nieuwe generatie iPhone is de night mode, waardoor je in het donker veel betere foto’s kan maken. En nu is de eerste echte foto van een iPhone 11 Pro Max verschenen.

iPhone 11 Pro Max Night mode in actie

Tijdens het onthullingsevenement van Apple toonde het bedrijf al foto’s van hoe goed alles er uit ziet wanner het nacht is. Het maken van een foto in de nacht zou overigens zeer gebruiksvriendelijk zijn. Er wordt gebruik gemaakt van software binnen de A13 Bionic, die automatisch detecteert dat het donker is. Je kunt echter ook handmatig je aanpassingen doorvoeren om zo het beste resultaat te krijgen. Tijdens het event werd onder andere de onderstaande foto gebruikt om te laten zien hoe groot het verschil is.

iPhone 11 Pro nachtmodus 001
Nachtmodus uit (links) en nachtmodus aan (rechts) – Klik/tap voor groter.

Maar dat is dan nog wel een geval van eerst zien, dan geloven. Echter is er nu op Twitter een foto verschenen van Coco Rocha, die beweert een foto te hebben gemaakt met de iPhone 11 Pro Max. Nu is het een model met maar liefst 1,6 miljoen volgers, dus dan durven we dat wel enigszins te geloven.

En eerlijk is eerlijk, het ziet er niet verkeerd uit. Op 20 september komt de iPhone 11 uit en dan kunnen we zelf gaan ervaren hoe het is in het donker. Meer lezen over de nieuwe smartphone van Apple? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de eerste echte iPhone 11 Night mode-foto
Sluiten