Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 9 september 2019

’s Werelds bekendste Apple Store opent binnenkort weer zijn deuren

In de wereld zijn er op vele locaties Apple Stores. Toch is er één die wat ons betreft de bekendste is. En dat is de Apple Store of Fifth Avenue in New York. Vaak werd een lancering van een nieuwe iPhone daar gevierd en het was bovendien een opvallend geheel. Midden op een plein stond een groten glazen kubus, terwijl de winkel ondergronds was. In januari 2017 werd de winkel gesloten voor een grote verbouwing en die lijkt er bijna op te zitten. Apple heeft laten weten de beroemde Apple Store binnenkort weer te openen.

Indrukwekkende Apple Store in New York

De nieuwe winkel moet 24 uur per dag open zijn en dat dan zeven dagen per week. Op die manier kun je dus altijd je Apple gadgets daar scoren. Of wanneer het heel koud is buiten, gewoon even naar binnen gaan om op te warmen. En natuurlijk zijn er vele diverse workshops in de winkel te volgen. Een tijdje geleden werd de kubus al teruggeplaatst, maar zijn er nu veel minder panelen die gebruikt worden. Daardoor ziet het geheel er nog wat moderner uit. Ook zie je aan de buitenkant nu een kleurenpatroon, maar het is de vraag hoe lang dat gaat blijven.

Apple Store

Op de gevel heeft Apple ook alvast een boodschap geplaatst voor nieuwsgierige voorbijgangers. Daarin valt het volgende te lezen:

‘Beneath the surface of Fifth Avenue, you’ll soon discover a reimagined space where creativity is always welcome. A 24-hour store with doors open to the bright lights and big dreams of this city, ready to inspire what you can do, discover, and make next.’

Een datum voor de heropening is nog niet gegeven, maar wanneer die opening er is, zal dat waarschijnlijk zeer feestelijk worden ingeluid. Zoals gezegd is het een winkel met heel wat historie en is het geplaatst op een prachtige locatie op de hoek van Central Park.

Reageer op artikel:
’s Werelds bekendste Apple Store opent binnenkort weer zijn deuren
Sluiten