Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 16 september 2019

Verrassing! Bandjes voor Apple Watch zijn goedkoper geworden

Pfieuw! De onlangs aangekondigde Apple Watch Series 5 is compatibel met alle bandjes die ooit door Apple op de markt zijn gebracht. Er is echter nog meer goed nieuws, want bandjes voor het slimme horloge zijn goedkoper geworden. Je kunt nu bovendien iedere Apple Watch met ieder bandje bestellen. Ze zijn niet langer aan elkaar gekoppeld.

Apple heeft de prijs van sportmodellen verlaagd, maar daar blijft het niet bij. Ook de lederen bandjes en schakelarmbanden zijn goedkoper geworden. Wij zetten de nieuwe prijzen op een rij.

Sportarmbandjes Apple Watch: nieuw en goedkoper

Zoals ieder seizoen komen de sportbandjes nu ook weer in nieuwe kleuren. Apple heeft de kleuren dennengroen, alaska-blauw, mandarijn en zacht citroen toegevoegd. De geweven sportbandjes zijn er nu ook in de kleuren granaatappel, middernachtblauw, mandarijn en zacht citroen.

De geweven sportbandjes zijn helemaal vernieuwd en komen nu standaard in twee kleuren. Alleen het Pride-bandje uit de oude collectie is gebleven. Verder zijn de kleuren granaatappel, kaki, alaska-blauw, middernachtblauw, camel en diepgrijs nieuw.

Apple Watch bandjes 2019 - 001
Klik/tap voor groter.

Leren bandjes

De leren bandjes zijn er in twee varianten. De leren bandjes met moderne gesp komen nu in de kleuren zadelbruin, aubergine en zwart. De klassieke leren bandjes zijn er in de kleuren citroen, zwart en zadelbruin. Ook de prijzen van deze bandjes zijn verlaagd.

apple watch leren bandjes eind 2019
Klik/tap voor groter.

Apple Watch-bandjes van roestvrij staal

De Apple Watch-bandjes van roestvrij staal zijn niet vernieuwd, maar wel sterk in prijs verlaagd. Vooral de Milanese loop is aanzienlijk goedkoper geworden. De kleuren zijn nog steeds wit, zwart of goud. De schakelarmband wordt ook iets goedkoper.

apple watch stalen bandjes eind 2019
Klik/tap voor groter.

Ieder bandje nu met iedere Apple Watch

Nog een vooruitgang: je kunt nu ieder bandje met iedere Apple Watch kopen. Voorheen werd bijvoorbeeld de aluminium Apple Watch niet met een leren bandje verkocht, maar zat er een sportbandje in de doos. Nu is dat dus verleden tijd.

Toch een kleine kanttekening

We hebben toch nog een opmerking bij de bandjes. Het blijkt dat niet elk bandje geschikt bij gebruik van bepaalde functies in watchOS op de Apple Watch. Zo blijken de bandjes met een magnetische sluiting namelijk de nieuwe kompas-functie te beïnvloeden. Tsja, zelfs Apple kan de natuurwetten niet beïnvloeden. Het bedrijf waarschuwt er overigens zelf ook voor in de kleine lettertjes: “Sommige bandjes bevatten magneten en kunnen het kompas van Apple Watch verstoren.” Maar nu je het weet, kun je er bij aankoop op letten (als die functie belangrijk voor je is).

Reageer op artikel:
Verrassing! Bandjes voor Apple Watch zijn goedkoper geworden
Sluiten