Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 13 september 2019

Apple TV+: vijf series die volgens ons veelbelovend zijn

Afgelopen week wist Apple de hype rondom Apple TV+ weer een beetje omhoog te helpen. De producent uit Cupertino toonde tijdens onthulling van de iPhone 11 de eerste beelden van de original-serie ‘See’ met Jason Momoa in de hoofdrol. Maar welke veelbelovende series heeft de streamingdienst nog meer? We zetten het op een rij!

5 veelbelovende Apple TV+ series

De langverwachte strijd der streamingdiensten lijkt binnenkort toch echt los te barsten. Waar Disney+ gisteren spontaan de heilige poorten van ’s werelds meest bekend muis opensloeg, moeten we voor Apple TV+ nog heel eventjes wachten. Maar dat wil niet zeggen dat we niet vooruit kunnen kijken naar wat de dienst te bieden heeft.

Tijdens de presentatie van de iPhone 11, eerder deze week, toonde Apple de eerste beelden van de nieuwe serie ‘See’. Een trailer die ons aan het denken heeft gezet. Welke series lijken Apple TV+ op dit moment eigenlijk nog meer de moeite waard te maken?

Om daar antwoord op te geven hebben we vijf series op een rij gezet!

#1 Helpsters

Wie is er niet opgegroeid met Sesam Straat? Enkele medewerkers van de serie komen binnenkort met Helpsters, een serie die kinderen van alles zal gaan leren. Dit alles natuurlijk op een speelse en kleurrijke manier. Leuk voor de kinderen, leuke voor de nostalgische gevoelens, dit wordt een topper!

#2 For All Mankind

Er zijn al veel films en documentaires over de maanlanding gemaakt, maar een serie die een alternatieve versie van deze bekende historische gebeurtenis vertelt is vrij uniek. Daarbij is er een hoofdrol voor Joel Kinnaman, die we kennen van series als Hanna en Altered Carbon.

#3 The Morning Show

Naast Kinnaman gaan we nog een aantal andere grote namen in Apple TV+ series terugzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Jennifer Aniston, Steve Carell en Reese Witherspoon. Ze gaan alle drie te zien zijn in The Morning Show, een serie rondom enkele journalisten waarvan er eentje ontslagen is vanwege vermeend seksueel misbruik. Hieronder is alvast een trailer te zien:

https://youtu.be/eA7D4_qU9jo

#4 Dickson

In Dickson zien we zangeres en actrice Hailee Steinfeld in de huid kruipen van Emily Dickinson, een bekende Amerikaanse dichteres uit de 19e eeuw. Al zit er dit keer een modern tintje aan het verhaal en zien we vooral een rebelse jongedame:

https://youtu.be/_GtV9V0dBgw

#5 SEE (potentiële Apple TV+ topper)

We hebben het beste voor het laatst bewaard. Apple TV+ gaat namelijk ook met een serie genaamd ‘See’ komen, welke een hoofdrol heeft voor Jason Momoa. Het zal zich afspelen in een toekomstige wereld waarin alle mensen blind zijn.

Momoa speelt een stamhoofd wiens kinderen, in tegenstelling tot hemzelf en de rest van de wereld, wel instaat zijn om te kunnen zien. Of de serie wat gaat worden weten we nog niet, maar de trailer belooft in ieder geval veel goeds. Daarnaast zien we vooral benieuwd hoe het blinde personage van Momoa er eigenlijk achter gaat komen dat zijn kinderen wel zicht hebben.

Reageer op artikel:
Apple TV+: vijf series die volgens ons veelbelovend zijn
Sluiten