Apple iPhone 11: alle (mogelijke) specificaties en prijzen op een rij

Door: Jelle van Es - 12 reacties
Bron: Darvik Patel

Op 10 september is het eindelijk zover: dan toont Apple de gloednieuwe iPhones van het komende jaar. Uiteraard is het alles behalve bijzonder dat er in de weken daarvoor al heel veel gepraat wordt over deze nieuwe toestellen. De geruchten schieten dus als een malle door de wandelgangen en daardoor hebben we inmiddels al een vrij goed beeld van de specificaties van de iPhone 11. We zetten ze op een rij.

De specificaties van de nieuwe iPhone

De drie modellen zouden de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max gaan heten. Dit zouden de opvolgers worden van respectievelijk de iPhone XR, XS en XS Max. Daarbij is “de gewone” 11 het instapmodel en dus ook de opvolger van de XR. Deze begint bij een configuratie van 64 GB interne opslag, kent een batterij van 3110 mAh, maakt gebruik van een Glass Design, heeft een 12 MP front camera en een Dual 12 MP rear-camera.

Verder beschikt het toestel over 4 GB RAM, kan het draadloos worden opgeladen en heb je een 6,1 inch LCD scherm met een resolutie van 1792 bij 828 pixels. De iPhone 11 ondersteunt ook WiFi 6 en draait op de A13 Chip. De smartphone zou een verkoopprijs hebben van 749 dollar.

Apple iPhone 11 Pro (Max) specificaties

De iPhone 11 Pro is met een 5,8 inch scherm een tikkie kleiner. Wel maakt hij gebruik van een OLED-display met een resolutie van 2436 bij 1125 pixels. Het toestel beschikt verder over 6GB aan RAM, een 3190 mAh batterij en minimaal over 128GB aan interne opslag. Ook gaat er een triple-camerasysteem van 12MP met het toestel gepaard. Daarnaast ondersteunt de smartphone de Apple Pencil en zou hij vanaf 999 dollar te koop zijn.

Tot slot heb je nog de iPhone 11 Pro Max, het meest luxe model. Deze maakt gebruik van een 6,5 inch OLED scherm met een resolutie van 2688 bij 1242. Qua verdere specificaties is hij redelijk identiek aan de 11 Pro, met als groot verschil dat hij een batterij heeft van 3.500 mAh of hoger heeft. Bestel de iPhone 11 nu hier.

De nieuwe generatie iPhone worden waarschijnlijk op 20 september uitgebracht. Wil je meer lezen over de iPhone? Klik dan hier voor een uitgebreid overzicht.

Apple Hub

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  whaha

  Dus het instapmodel krijgt geen 128 GB?

  Ja, ik weet het, ik zeur vast. Maar toch.

  Misschien dat ik dan nog maar een jaartje wacht. Het is niet alsof mijn SE geen iOS 13 kan gaan draaien.

 • Profielfoto
  SvS

  Mag ik eens vragen waarom Apple hun cameralens altijd linksboven plaatst?

 • Profielfoto
  Gezalfde

  SvS op 2 september 2019 14:08
  Mag ik eens vragen waarom Apple hun cameralens altijd linksboven plaatst?

  Omdat onderin niet handig is qua grip en de meeste mensen rechtshandig zijn

 • Profielfoto
  pruus

  Of waarom niet in het midden bovenaan? Doen we wel met de selfiecam. Dingen sluipen in ons gedrag zonder dat we he5 nog afvragen waarom?

 • Profielfoto
  RV

  @whaha: volgens mij staat in het artikel minimaal 128 GB… dus dit zou het instapmodel moeten zijn

 • Profielfoto
  SvS

  Waarom onderin niet, dat snap ik uiteraard en elk simpel ziel ook, maar ik bedoelde meer in t midden boven, al is het om design te verfraaien. Nu is design beetje “uit balans”, plus dat uitstekende deel van camera, waardoor het gaat wiebelen als je het (zonder hoesje) op tafel legt.

 • Profielfoto
  Myquandro

  Ik zou zeggen dat je de camera altijd bovenin wilt, zowel in portret als landscape modus. Voor portret is dus duidelijk dat de camera bovenin geplaatst wordt en voor landscape wil je hem niet in het midden want dan zit de camera nooit bovenin ongeacht of je de iPhone linksom of rechtsom een kwartslag gedraaid hebt. Dus blijft de vraag over, plaats je de camera in de linker of rechter bovenhoek. En dan denk ik dat het deels een kwestie is van welke hand heeft het vaakst de iPhone vast voor de meerderheid van de mensen en anderzijds hoe de packaging is in verband met het plaatsen van knopjes langs de randen, etc. (al denk ik dat dat makkelijk te overkomen is en het uiteindelijk vooral afhangt of je de iPhone vast houdt met linker of rechter hand).

 • Profielfoto
  fabian

  Als mijn SE de updates blijft krijgen zie ik niet in waarom ik een nieuwe zou kopen.En dan nog….

 • Profielfoto
  whaha

  Mooie uitleg Myquandro

 • Profielfoto
  Melle

  Uitermate saaie update, zoals meestal natuurlijk, maar daarom niet perse overbodig. Ik ben benieuwd naar de prestaties van de nieuwe camera.

 • Profielfoto
  computer space

  Apple, stap alsjeblieft eens van die lamlendige 12 MP af, is voor mij echt een afknapper. Het is nu helaas of 12 bij Google en Apple, of van die over de top 40 MP+ chinokoreaanse onzin. Ik wil gewoon een zinvolle 18-24MP, met focus op de normale groothoeklens.

 • Profielfoto
  computer space

  Melle op 3 september 2019 09:47
  Uitermate saaie update, zoals meestal natuurlijk, maar daarom niet perse overbodig. Ik ben benieuwd naar de prestaties van de nieuwe camera.

  Ik ben bang dat de 950XL wederom niet wordt verslagen.