Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 2 september 2019

Apple iPhone 11: alle (mogelijke) specificaties en prijzen op een rij

Op 10 september is het eindelijk zover: dan toont Apple de gloednieuwe iPhones van het komende jaar. Uiteraard is het alles behalve bijzonder dat er in de weken daarvoor al heel veel gepraat wordt over deze nieuwe toestellen. De geruchten schieten dus als een malle door de wandelgangen en daardoor hebben we inmiddels al een vrij goed beeld van de specificaties van de iPhone 11. We zetten ze op een rij.

De specificaties van de nieuwe iPhone

De drie modellen zouden de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max gaan heten. Dit zouden de opvolgers worden van respectievelijk de iPhone XR, XS en XS Max. Daarbij is “de gewone” 11 het instapmodel en dus ook de opvolger van de XR. Deze begint bij een configuratie van 64 GB interne opslag, kent een batterij van 3110 mAh, maakt gebruik van een Glass Design, heeft een 12 MP front camera en een Dual 12 MP rear-camera.

Verder beschikt het toestel over 4 GB RAM, kan het draadloos worden opgeladen en heb je een 6,1 inch LCD scherm met een resolutie van 1792 bij 828 pixels. De iPhone 11 ondersteunt ook WiFi 6 en draait op de A13 Chip. De smartphone zou een verkoopprijs hebben van 749 dollar.

Apple iPhone 11 Pro (Max) specificaties

De iPhone 11 Pro is met een 5,8 inch scherm een tikkie kleiner. Wel maakt hij gebruik van een OLED-display met een resolutie van 2436 bij 1125 pixels. Het toestel beschikt verder over 6GB aan RAM, een 3190 mAh batterij en minimaal over 128GB aan interne opslag. Ook gaat er een triple-camerasysteem van 12MP met het toestel gepaard. Daarnaast ondersteunt de smartphone de Apple Pencil en zou hij vanaf 999 dollar te koop zijn.

Tot slot heb je nog de iPhone 11 Pro Max, het meest luxe model. Deze maakt gebruik van een 6,5 inch OLED scherm met een resolutie van 2688 bij 1242. Qua verdere specificaties is hij redelijk identiek aan de 11 Pro, met als groot verschil dat hij een batterij heeft van 3.500 mAh of hoger heeft. Bestel de iPhone 11 nu hier.

De nieuwe generatie iPhone worden waarschijnlijk op 20 september uitgebracht. Wil je meer lezen over de iPhone? Klik dan hier voor een uitgebreid overzicht.

Reageer op artikel:
Apple iPhone 11: alle (mogelijke) specificaties en prijzen op een rij
Sluiten