Raymon Mens
Raymon Mens Diensten 13 augustus 2019
Leestijd: 1 minuut

The Morning Show: eerste trailer van derde serie op Apple TV+

Na de trailers van voor For All Mankind en Snoopy in Space vorige maand, brengt Apple nu een korte teaser uit van The Morning Show. Dit is een serie met Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Steve Carell die later dit jaar op Apple’s Netflix-concurrent genaamd Apple TV+ zal verschijnen.

De serie belooft een kijkje op het leven van mensen die Amerika helpen om ‘s ochtends wakker te worden. Oftewel een backstage blik op de wereld van de ochtendprogramma’s op televisie. Die zijn in de VS groot en de concurrentie is

The Morning Show op Apple TV+

De nieuwe serie op Apple TV+ is dus geen actualiteitenshow, maar een show over actualiteitenshows. In de trailer horen we vooral de worstelingen waar producers en presentatoren van deze grote shows mee kampen.

Tijdens de aankondiging van zijn streamingdienst in maart, benoemde Apple zes series om naar uit te kijken. Naast The Morning Show is See een interessante Apple Original. Jason Momoa (Aquaman) en Alfre Woodard spelen in deze serie waarin mensen hun zicht zijn verloren en zoeken naar nieuwe manieren van interactie.

Lancering in het najaar

Dit najaar zal Apple TV+, de videodienst van Apple, worden gelanceerd in honderd landen, waaronder Nederland. Op dit moment heeft Apple nog geen prijs genoemd. Misschien krijgen we meer informatie tijdens de onthulling van de iPhone 11 in september. Disney loopt zich overigens ook warm met Disney+ als streamingdienst en komt met een aantrekkelijke bundel…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Morning Show: eerste trailer van derde serie op Apple TV+
Sluiten